NEĆETE VEROVATI: Pepe Rejna otkrio detalje borbe sa opakom koronom,uporedio je sa OVIM!

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Mar.2020, 13:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NEĆETE VEROVATI: Pepe Rejna otkrio detalje borbe sa opakom koronom,uporedio je sa OVIM!

Nije mu bilo lako.

Golman Milana na pozajmici u Aston Vili Pepe Rejna govorio je o ličnom iskustvu sa koronavirusom. Španac je priznao je da je imao jake simptome, ali da je na kraju pobedio opakog nepijatelja.

Rejna je prepričao kako se osećao kada je saznao da je zaražen.

- Кao da je kamion prešao preko mene. Prošle nedelje sam imao sve simptome koronavirusa, bili su teški dani u kojima sam preduzimao sve mere opreza da ne zarazim one koji >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << žive sa mnom - počeo je Rejna.

#AVFC’s Pepe Reina admits to ‘only winning a battle against Coronavirus now,’ having contracted symptoms earlier this month.

“Those 25 minutes when I ran out of oxygen and couldn't breathe were the worst of my life.” pic.twitter.com/CL4SUA8Hrf

— John Townley (@johntownley11) March 31, 2020

Imao je ozbiljnih problema i sa disanjem.

- U neko doba sam se uplašio jer nisam mogao disati. Ovde se ne rade testovi i to može biti samo problem, ali sada sam dobro.

Upitan je i da li mu fale utakmice i takmičenje.

- Fudbal? Ne nedostaje mi, sada su mnogo važnije stvari od fudbala - zaključio je.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.