NEBOJŠA GUDELJ O PAKLU SA SINOM: Put do bolnice sa Dragišom od stadiona je bio moj najduži put u životu do sada (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Mar.2023, 16:24

NEBOJŠA GUDELJ O PAKLU SA SINOM: Put do bolnice sa Dragišom od stadiona je bio moj najduži put u životu do sada (VIDEO)

Sve se dobro završilo, ali se mora proveriti šta je sve uzrokovalo.

Srpski fudbaler Dragiša Gudelj ostao da leži bez svesti na travi, u subotu u 11. minutu meča u Španiji između njegove Kordobe i Rasing Ferola.

Ambulantna kola su ekspresno reagovala, kao i lekarska ekipa pre toga, i posle ukazane prve pomoći Dragiša je postavljen na nosila, a potom odvezen u lokalnu bolnicu. Scena je bila vrlo uznemirujuća za sve na stadionu, a uživo je meč pratio i njegov >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << otac Nebojša i sam nekada poznati fudbaler.

- Još uvek sam u šoku. Gledao sam utakmicu sa tribina i kako je lopta bila na protivničkoj polovini, nisam obraćao više pažnju na Dragišu i njegovu poziciju na terenu. Odjednom čujem neku buku na tribinama i vidim da neko leži na terenu. Gledam gde je Dragiša i vidim da on leži na zemlji i ne pomera se! Mislim da sam bio tribinama još nekih 10-15 sekundi i posle toga sam poleteo ka terenu! Kako me znaju svi na stadionu nisu me ni sprečavali da uđem na teren. U momentu kad sam već bio blizu njega video sam da se kreće i kako hoće da ustane jer nije bio svestan šta se desilo - rekao je Nebojša Gudelj za Republiku.

 Nekadašnji fudbaler Partizana, Leganjesa i Brede istkao je Dragišinu hrabrost. Naime, srpski štoper je uprkos svemu želeo da nastavi meč.

- Hteo je da nastavi da igra govoreći kako mu nije ništa, kako se sve u redu. Nije me video, ali kada sam mu se približio rekao sam mu sledeće: "tata je ovde, sve će biti okej, ne možes i ne smeš da igraš, ja idem sa tobom u bolnicu! Put do bolnice sa Dragišom od stadiona je bio moj najduži put u životu do sada - zaključio je Nebojša Gudelj.

Kako stavri stoje sve je dobro sa Dragišom, što se vidi i po slici iz bolnice. Ipak, mora da se izvrše sve provere da se vidi šta je uzrokovalo pad na terenu. Važno je i da se vidi da li sme da se bavi sportom, možda je bolje i da završi karijeru nego da rizikuje.

Објава коју дели Nemanja Gudelj (@nemanjagudelj)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.