UZNEMIRUJUĆE VESTI IZ ŠPANIJE: Brat Nemanje Gudelja se srušio na meču! Hitno prebačen u bolnicu (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Mar.2023, 21:33

UZNEMIRUJUĆE VESTI IZ ŠPANIJE: Brat Nemanje Gudelja se srušio na meču! Hitno prebačen u bolnicu (VIDEO)

Zasad nema informacija o njegovom stanju.

Uznemirujuće vesti stižu nam ovog popodneva iz Kordobe u Španiji. Prekinut je meč u tom gradu između istoimenog domaćeg tima i Rasing Ferola već u 11. minutu zbog toga što je srpski fudbaler Dragiša Gudelj ostao da leži bez svesti na travi.

U pitanju je brat našeg A reprezentativca Nemanje koji je trenutno sa nacionalnim timom u Srbiji.

Ambulantna kola su ekspresno reagovala, kao i lekarska ekipa >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pre toga, i posle ukazane prve pomoći Dragiša je postavljen na nosila, a potom odvezen u lokalnu bolnicu. Scena je bila vrlo uznemirujuća za sve na stadionu, španski mediji prenose da je bilo i uplakanih.

Gudelj del Córdoba se desmaya y han empezado hacer la rcp, se lo llevan en camilla, y se acaba de incorporar al meterse en ambulancia, menos mal. Que no sea nada, mucho ánimo Córdoba, a por los 3 puntos. Especialmente por Gudelj después del gran susto y el almeriense Carlos Marín pic.twitter.com/0zYZMB9E1R

— Jdp78 (@Jdpd78) March 25, 2023

Zasad nema novih informacija o stanju Dragiše Gudelja.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

UTAKMICA U ŠPANIJI PREKINUTA ZBOG BRATA NEMANJE GUDELJA: Uznemirujuće vesti iz Španije! (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 25.Mar.2023

Hitno prebačen u bolnicu. Utakmica između Kordobe i Rasing Ferola prekinuta je u 11. minutu, nakon što je Dragiša Gudelj ostao da leži bez svesti. On je brat Nemanje Gudelja, fudbalera Sevilje, koji se trenutno nalazi sa nacionalnim timom. Lekarska ekipa je ekspresno reagovala i posle ukazane prve...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.