Izvor: HotSport.rs, 15.Feb.2016, 19:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NE ŽELI SA ŽOCOM: Jurceven odlazi iz Fenerbahčea

Mladi Turčin odlučio je da se sa 17 godina otisne ‘preko bare’ jer u timu Željka Obradovića ne dobija dovoljno priliku.

Omer Jurceven nije u prvom planu najtrofejnijeg evropskog stručnjaka, a kako Fenerbahčeu dobro ide tokom ove sezone, vrlo je verovatno da neće ni dobiti priliku u konkurenciji Jana Veselog i Ekpea Juda, pa i Pere Antića.
Posebno su mu zasmetale kritike Željka Obradovića prošle nedlje i zato se talentovani centar odlučio za drastičan potez >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << i odlazak u SAD gde bi želeo da igra na koledžu
– U klubu su bili šokirani kada sam im rekao. Fenerbahče je zaista dobar klub, igra na najvišem nivou. Ja nisam igrao mnogo i zbog toga želim da pronađem meso gde ću igrati više i napredovati. Zbog toga želim da odem na koledž – rekao je Jurceven.
Predviđa se da bi mladi Turčin mogao da zauzme visoku poziciju na NBA draftu 2017. godine.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.