”NE SMEM VIŠE NIŠTA DA KAŽEM”: Oštre reči iz Pazara nakon pobede Zvezde!

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Feb.2024, 18:04

”NE SMEM VIŠE NIŠTA DA KAŽEM”: Oštre reči iz Pazara nakon pobede Zvezde!

Nova bura u srpskom fudbalu...

Generalni sekretar Fudbalskog kluba Novi Pazar Fikret Međedović kazao je za "Sportske.net" da ne želi da izlazi iz određenih granica komentarisanja današnjeg meča protiv Crvene zvezde kako ekipa ne bi trpela sankcije.

Novi Pazar je ovog popodneva poražen od Crvene zvezde na svom stadionu sa 0:3 golovima Aleksandra Dragovića, Gelora Kange i Šerifa Endiajea. Posle susreta, trener domaćih Igor Matić istakao je da je sve moglo da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se vidi u živom prenosu i da je to dovoljan komentar s njegove strane, te je kroz nekoliko sekundi okončao protokolarno davanje izjava za "TV Arena sport".

Ništa više nije želeo da kaže ni generalni sekretar Novog Pazara Fikret Međedović koji je za "Sportske.net" rekao da bi svaki drugi komentar doveo do sankcija za klub.

- Postoje kamere, postoji prenos. Sve je moglo da se vidi i sve je jasno. Ne smem više ništa da kažem, kako se klub ne bi sankcionisao - naveo je Međedović za "Sportske".

Podsećamo, Novi Pazar je nakon prošlog kola i remija u Pančevu, zatražio hitnu smenu predsednika Sudijske komisije Dejana Santrača.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.