NE OPRAŠTAJU: Terziću, izvini se!

Izvor: HotSport.rs, 30.Sep.2014, 12:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NE OPRAŠTAJU: Terziću, izvini se!

Zamenik predsednika opštine Žagubica Ljubiša Jovkić zatražio je danas izvinjenje od funkcionera fudbalskog kluba Crvena zvezda Zvezdana Terzića jer je u negativnom kontekstu pomenuo to mesto. 
FOTO:STARSPORT

- U sklopu kampanje koju Terzić kao generalni sekretar Zvezde vodi protiv fudbalskih institucija u zemlji, drznuo se >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << da na jedan vrlo nekulturan i prizeman način, objašnjavajući navodnu nepravdu prema svom klubu, pokaže značaj i veličinu kluba time što će se potcenjivački izraziti o našoj opštini koju je time želeo da postavi u status beznačajnih pojava – navodi se otvorenom pismu koje je potpisao Jovkić, a dalje se dodaje:
- Ukoliko pati od amnezije, podsetiću ga i na mesnu zajednicu Lovćenac u opštini Mali Iđoš sa kojom je neraskidivo vezan on i njegova porodica, zatim prelepu Zobnaticu i naravno Bačku Topolu. Očigledno je da mnogo paralela ima njegovo odrastanje sa opštinom Žagubica koju je stavio u negativan kontekst – stoji u pismu. 
Terzić je prošle nedelje, govoreći o navodnim greškama sudija na račun Zvezde, pomenuo i Žagubicu.
- One greške na meču protiv Napretka su instruisane. Sviran je nepostojeći penal za domaćina, dok tri za nas nisu. Sudijskih grešaka uvek ima i biće ih, ali da četiri sporne situacije budu na štetu Zvezde nema smisla. Mi nismo Žagubica, a to se nije desilo u poslednjih 50 godina – rekao je tada Terzić.
hotsport.rs
Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

TEO ZOVE ZVEZDAŠE: Podržite ove momke! (VIDEO)


SELFI U POKUŠAJU: On ne čeka da ga Markec pozove… (FOTO)


RAJKOVIĆ ISKREN: I Bajko je zaslužan za moj napredak!




Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.