NE DA BARSA TITULU! Sedam golova mučenoj Osasuni, Mesijeva magija zasenila senzacionalan slobodnjak Toresa! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 26.Apr.2017, 21:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NE DA BARSA TITULU! Sedam golova mučenoj Osasuni, Mesijeva magija zasenila senzacionalan slobodnjak Toresa! (VIDEO)

Silna je Barselona, i ne da titulu!

Posle spektakularne pobede u El klasiku, igrači Luisa Enrikea prevazišli su uspešno prvu prepreku do kraja prvenstva, s obzirom da ni poraz ni remi nisu opcija u foto-finišu sa Realom, sa kojim ima isti broj bodova, ali i utakmicu više.

Barsa je lagano savladala Osasunu rezultatom 7:1, sa čak tri dvostruka strelca: Mesi, Gomes i Pako.

Navijači na "Nou Kampu" priredili su fenomenalnu koreografiju za Lionela Mesija, koji je >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << u Madridu stigao do brojke od 500 golova za katalonski klub.



Na ovom meču je stigao do 502. - postigao je prvi gol u 12. minutu kada je oduzeo loptu, a drugi put se upisao u 61, kada je iskoristo loptu Ivana Rakitića.





Španski šampion je na poluvreme otišao sa prenošću 2:0, pošto je Andre Gomes, takođe na asistenciju Rakitića, duplirao vođstvo u 30. minutu.

Na startu drugog dela igre je Tores savladao Ter Štegena senazacionalnim golom iz slobodnog udarca, ali nedugo potom je počela kanonada domaćih.



Opet je Gomes bio precizan posle kornera koji je izveo Rakitić, potom pomenuti Mesi, u 64. je u strelece svoje ime zapisao Pako, da bi sa penala bio precizan Maskerano u 67. minutu.

Pako je u finišu meča postavio konačan rezultat.

Makar za sada Barsa na tabeli beži Realu, koji od 21.30 igra sa La Korunjom.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PRIMERA: Razgoropađena Barsa brojala do sedam protiv Osasune (VDIEO)

Izvor: HotSport.rs, 26.Apr.2017

Nakon pobede u El Klasiku, Katalonci nastavljaju da gaze a žrtva je ovoga puta bila ekipa Osasune koja je na „Kamp Nou“ pregažena sa 6:1 (2:0).. . Katalonci vrlo sigurno otvorili ovu utakmicu i pogocima Lionela Mesija u 12. i Andrea Gomeša u 30. minutu obavili najveći deo posla već nakon trećine...

Nastavak na HotSport.rs...

HVALA, LEO! Ako vam se ova koregrafija sviđa, tek će vas oduševiti šta su Barsini navijači radili na tribinama zbog Mesija! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 26.Apr.2017

..Pobednonsnim golom na El klasiku prošlog vikenda, Lionel Mesi je stigao do brojke od 500 golova u dresu Barselone...Zato su se navijači potrudili da mu se zahvale na utakmici sa Osasunom: priredili su mu koreografiju, sa brojem 500 i porukom "Hvala, Leo"...Na meču je dao dva gola u pobedi 7:1 nad...

Nastavak na Telegraf.rs...

Pogledajte penal Barselone o kome priča ceo svet samo iz jednog sjajnog razloga (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 27.Apr.2017, 10:33

Barselona je savladala Osasunu sa 7:1 u 34. kolu Primere i zadržala prvo mesto na tabeli, doduše, uz jednu utakmicu više u odnosu na Real, koji ima isto bodova...Posle El Klasika u kome je slavila, Barsa je bila veoma ubedljiva na svom terenu, a meč je osim fantastičnog Mesija, obeležio i penal...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.