Izvor: MozzartSport.com, 03.Jun.2020, 18:33

NBA se vraća: 22 tima nastavljaju sezonu u zanimljivom formatu

Adrijan Vojnarovski piše kako će to izgledati

Poznati novinar ESPN-a Adrijan Vojnarovski donosi informacije u kom obliku bi mogla da izgleda NBA liga koja se procenjuje da će se nastaviti 31. jula. Glavna informacija je da će igrati 22 ekipe u Orlandu. Svi timovi odigraće osam utakmica regularne sezone u Orlandu, kako bi se odredilo ko će sa koje pozicije ići u plej-of.

Timovima koji su trenutno >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << na plej-of pozicijama pridružiće se Nju Orleans, Portland, Finiks, Sakramento, San Antonio i Vašington.

Iz obe konferencije će igrati timovi koji su trenutno na mestima koje vode u plej-of, dok će preostalih šest timova igrati plej-in. Dakle - svako ko ima šanse za plasman u doigravanje igraće utakmice u Orlandu.

Ako devetoplasirani tim na kraju odigranih osam utakmica ima četiri pobede manje od osmoplasiranog tima, neće se igrati plej-in, već osmoplasirani tim ide u plej-of. Ako devetoplasirani tim ima tri ili manje pobeda zaostatka za osmim timom, igraće plej-in za plasman u plej-of.

Liga će dodatno objasniti kako i u kom formatu će se sezona nastaviti.

Poznato je da će 22 tima igrati u Orlandu: 13 iz Zapadne konferencije i devet iz Istočne. Igraće se od 31. jula do 12. oktobra.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Tagovi:

Tagovi:
Pogledaj vesti o: Vašington

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Vizardsi hoće u osam " Vol se vraća kada je najpotrebnije?

Izvor: B92, 03.Jun.2020

Džon Vol, košarkaš Vašington Vizardsa, mogao bi da zaigra kada se sezona 2019/2020 nastavi, prenose američki mediji...Vol, koji je poslednji meč odigrao u decembru 2018, ranije u toku godine izjavio je kako neće igrati ni kada se sezona nastavi i da će mu fokus biti na 2020/2021...Ipak, sezona...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.