NBA potez u polufinalu: Ovako je Raduljica zakucao Francuze! /VIDEO/

Izvor: Blic, 13.Sep.2014, 00:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NBA potez u polufinalu: Ovako je Raduljica zakucao Francuze! /VIDEO/

Košarkaši Srbije igraju protiv selekcije Francuske u polufinalu Mundobasketa, a pored Miloša Teodosića u dresu "orlova" najviše se istakao Miroslav Raduljica, koji je imao fantastično zakucavanje.

Puleni Aleksandra Đorđevića odigrali su sjajno prvo poluvreme, u kom su imali i +18, Teo je dirigovao igrom, a Raduljica bio nerešiva enigma u reketu za "trikolore".

Snažni centar je u 13. minutu prihvatio loptu iskosa sa leve strane, dobro osmotrio situaciju i onda >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << nezadrživo krenuo u NBA zakucavanje preko dvojice francuskih košarkaša, Lovernja i Pjetrusa, za 30:15.

Raduljičin fenomenalan potez podigao je sve sa naše klupe i publiku u madridskoj "Hali sportova" na noge, a kako protiče borba za finale možete pratiti uživo uz Blicsport.rs.
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

(VIDEO) BOG ČUVA SRBE: Pogledajte kako Raduljica postiže najčudniji koš na Mundobasketu

Izvor: Kurir, 13.Sep.2014

MADRID - Košarkaška reprezentacija Srbije plasirala se u finale Svetskog prvenstva u Španiji...Orlovi su u polufinalu savladali selekciju Francuske rezultatom 90:85 i u velikom finalu ih očekuje duel sa reprezentacijom SAD...Izabranici selektora Aleksandra Đorđevića pružili su još jednu fantastičnu...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.