NBA: Tejtum i Boston protutnjali Floridom, Majami nemoćan bez prvog pleja

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Maj.2022, 07:56

NBA: Tejtum i Boston protutnjali Floridom, Majami nemoćan bez prvog pleja

U finalu Istoka 1:1.

Boston je načino brejk u finalu Istočne konferencije NBA lige pobedom nad Majamijem u gostima 127:102 i izjednačio na 1:1 u seriji.

Seltiksi su gubili u uvodnom delu meča sa 10 poena razlike, a onda su se probudili, načinili seriju 17:0 i na pauzu između prve i druge deonice otišli sa plus 11, 35:24.

Na poluvremenu je bilo 70:45 za goste i priča je već tada bila završena. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Džejson Tejtum je predvodio Boston sa 27 poena i po pet skokova i asistencija, po tri poena manje su postigli Džejlen Braun (osam skokova) i Markus Smart (12 asistencija, devet skokova), a važnu ulogu je imao i rezervista Grent Vilijams sa 19 poena.

Najbolji u Majamiju je bio Džimi Batler sa 29 poena, a Gejb Vinsent i Viktor Oladipo su ubacili po 14. Hit je opet igrao bez prvog pleja Kajla Laurija, što je bio nenadoknadiv gubitak u drugoj utakmici serije.

Treći meč igra se u Bostonu u noći između subote i nedelje.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Boston ubedljiv protiv Majamija za 1:1 u finalu Istoka (VIDEO)

Izvor: Beta, 20.Maj.2022

Košarkaši Bostona pobedili su prošle noći u gostima ekipu Majamija sa 127:102 i izjednačili na 1:1 u finalu plej-ofa Istočne konferencije NBA lige.Najzaslužniji za pobedu Bostona bili su Džejson Tejtum sa 27 i Markus Smart i Džejlen Braun sa po 24 poena. Smartu je nedostajao jedan skok za tripl-dabl...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.