NBA: Kakva noć za Tomasa, UNIŠTIO Vizardse i to na VEOMA TUŽAN dan (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Maj.2017, 08:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NBA: Kakva noć za Tomasa, UNIŠTIO Vizardse i to na VEOMA TUŽAN dan (VIDEO)

U oba meča slavili domaćini.

Odigrane su nove utakmice NBA plej-ofa i u obe su pobedili domaćini. Boston je bio bolji od Vašingtona, posle produžetka (129:119), a Golden Stejt od Jute, sa 106:94. Trenutno, Seltiksi vode sa 2:0 u seriji, dok su Voriorsi poveli sa 1:0, protiv Džeza.

Seltiksi su na dobrom putu da uđu u finale Istočne konferencije, pošto već imaju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << prednost, od 2:0. Najzaslužniji za trijumf Seltiksa svakako je bio Ajzea Tomas sa čak 53 poena (18/33 iz igre, 5/12 za tri), dok su po učinku daleko iza bili Al Horford sa 15, kao i Ejveri Bredli i Džai Krauder sa po 14 poena. Na drugoj strani, Džon Vol je za Vizardse ubacio 40 poena, ali to ipak nije bilo dovoljno za pobedu nad Seltiksima koji su u odlučujućoj deonici bili bolji, sa 15:5.

Tomas je ovim učinkom postavio lični rekord, a isto tako briljirao na rođendan svoje nedavno stradale sestre. Uz to, treba reći da je i njegov nastup bio pod znakom pitanja pošto je bio na operaciji jer je "izgubio" zub u prvom meču sa Vizardsima.

- Najmanje što sam mogao da učinim je da igram za nju - izjavio je Tomas koji je sa 53 poena na jednom plej-of meču došao na drugo mesto liste igrača Bostona. Samo je Džon Havliček svojevremeno ubacio 54 u jednoj utakmici.

- Lepo je to, kada se zna koliko je velikih igrača bilo u istoriji tima. Ali, dok ne osvojite titulu ne možete da se smatrate velikim igračem - skroman je bio Tomas.

#Celtics #BostonCeltics #CelticsTalk Sports World Reacts To Isaiah Thomas' Incredible Effort In Celtics' Win https://t.co/flFlKG8d1p

— Boston Celtics Fans (@CelticsViews) May 3, 2017

Poveo je i Golden Stejt. Za Ratnike, Stefon Kari je ubacio 22 poena, uz sedam skokova i pet asistencija, dok su ga pratili Kevin Durent i Drejmond Grin sa po 17 poena. U redovima Džeza Rudi Gober ubacio je 13 poena.
Pogledaj vesti o: Vašington

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

(VIDEO) AJZEA IGRAO ZA POKOJNU SESTRU: Tomas uništio Vizardse, Golden Stejt poveo protiv Jute

Izvor: Kurir, 03.Maj.2017

...Boston je poveo 2:0 u seriji, koja se igra na četiri pobede Naredna dva meče biće odigrana u Vašingtonu..Najefikasniji u pobedničnom timu bio je Ajzea Tomas, koji je postigao 53 poena On je postao tek drugi igrač Bostona u poslednjih 20 godina, koji je u poslednjoj četvrtini plej-of utakmice...

Nastavak na Kurir...

NBA: Boston pobedio Vašington za 2:0, Golden Stejt poveo u seriji

Izvor: Večernje novosti, 03.Maj.2017

Košarkaši Bostona pobedili su Vašington 129:119 za 2:0 u polufinalu Istoka, dok je na Zapadu Golden Stejt savladao Jutu 106:94 za početno vođstvo u seriji Košarkaši Bostona pobedili su Vašington 129:119 za 2:0 u polufinalu Istoka, dok je na Zapadu Golden Stejt savladao Jutu...

Nastavak na Večernje novosti...

Kari provozao Gobera i odbranu Jute

Izvor: B92, 03.Maj.2017

Plejmejker Golden Stejt Voriorsa Stef Kari ušao je odličnu formu u plej-ofu NBA, što se odražava na ekipu iz Ouklanda. Kari je prethodne dve sezone bio najkorisniji igrač ligaškog dela NBA, međutim, iako su u 2015. godine osvojili šampionat, Stef je pružao znatno slabije partije u postsezoni.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.