NBA: Jokić s pola gasa UNIŠTIO Detroit! SILNI Bogdan SRUŠIO Ratnike, Bjelica podbacio (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Feb.2020, 09:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NBA: Jokić s pola gasa UNIŠTIO Detroit! SILNI Bogdan SRUŠIO Ratnike, Bjelica podbacio (VIDEO)

Interesantno veče u najjačoj ligi na svetu.

Prethodne noći je u NBA ligi odigrano sedam utakmica, a od srpskih košarkaša na terenu su se našli Nikola Jokić, Bogdan Bogdanović i Nemanja Bjelica. Njihovi timovi su zabeležili pobede, a značajne uloge su imali centar Denvera i bek Sakramenta, dok je Profesor ovog puta podbacio, što mu se ove sezone jako retko dešava.

Košarkaši Denver Nagetsa savladali su Detroit na svom terenu rezultatom 115:98 >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << (29:23, 30:23, 23:26, 33:26). Najbolji igrač tima iz Kolorada Nikola Jokić je u igri proveo samo 28 minuta, jer više od toga nije ni bilo potrebno zbog onoga što je pisalo na semaforu, a za to vreme je upisao 16 poena, pet skokova, četiri asistencije i čak četiri ukradene lopte. Jedini efikasniji od Džokera u pobedničkom timu bio je Džeremi Grant koji je meč završio sa 29 poena.

Na gostovanju najboljem timu sveta prethodnih godina Golden Stejtu, Sakramento Kingsi su došli do lagane pobede rezultatom 112:94 (33:22, 22:21, 26:30, 31:21). Najzaslužniji za pobedu Kraljeva bili su Harison Barns i Diaron Foks sa po 21 poenom, dok je Badi Hild ubacio dva poena manje. Srpski reprezentativac Bogdan Bogdanović je takođe bio odličan sa 17 poena, tri asistencije, dve ukradene i jednom uhvaćenom loptom, dok je ispod svog nivoa partiju odigrao Nemanja Bjelica koji je meč završio sa jednim poenom, tri skoka i pet asistencija. Sa druge strane, u ekipi Voriorsa se nije našao Alen Smailagić, koji je prekomandovan u Santa Kruz Voriorse, razvojni tim Golden Stejta.

NBA, REZULTATI:

Indijana - Šarlot 119:80

Toronto - Milvoki 97:108

Čikago - Oklahoma 122:124

Denver - Detroit 115:98

LA Lejkers  - Nju Orleans 118:109

Portland - Boston 106:118

Golden Stejt - Sakramento 94:112

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Danijela Rajić, supruga Pola Džordža.
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Jokić i Denver s pola snage protiv Detroita, Sakramento dobio treću u nizu (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 26.Feb.2020

Pobede Denvera i Sakramenta obeležile su prethodno NBA veče, makar kada su srpski košarkaši u pitanju. Nagetsi čvrsto drže drugu poziciju na tabeli Zapadne konferencije, dok je Sakramento upisao treći vezani trijumf, ali je i dalje daleko od mesta koje vodi u plej-of. Denver je ugostio Detroit,...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.