Izvor: HotSport.rs, 03.Maj.2015, 08:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NBA: CP3 izbacio šampione, Klipersi u polufinalu Zapada!

U natavku takmičenja u NBA ligi noćas je odigran samo jedan meč Zapadne konferencije.
Košarkaši Los Anđeles Klipersa eliminisali su aktuelne NBA šampione, San Antonio Sparse, pobedivši u sedmom meču serije rezultatom 111:109 u svom Stejpls Centru.
Fantastičan meč u “Gradu Anđela” u kojoj su dve ekipe igrale “neck to neck”, smenjivavši se u vođstvu čak 31 promena vođstva >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << rivala, trijumf je priprao ekipi koja je u svojim redovima imala – Krisa Pola.
Fantastični plejmejker Klipersa igrao je sa bolovima u tetivi desne noge, ali je ipak imao dovoljno snage da pogodi šut za trijumf na svega sekund pre kraja meča.
Treba napomenuti da je Pol iz igre šutirao sjajnih 9-13, pogodivši čak 5 trojki iz svega 6 pokušaja i realizovavši svih 4 slobodna bacanja.
Sjajni CP3 imao je i veliku pomoć Blejka Grifina, momka koji je upisao tripl-dabl, ali je ipao ostao u senci fenomenalnog Pola.
Grifin je meč završio sa 24 poena, 13 skokovai  10 asistencija uz odličan procenat šuta iz igre pogodivši 7-14 svojih pokušaja uz 10-11 sa penala.
Na drugoj strani, kao i tokom čitave ove serije, blistao je Tim Dankan sa novim dabl-dablom od 27 poena i 11 skokova. Toni Parker je imao 20 poena i po 5 asistencija i skokova.

Rezultati:
Los Anđeles Klipers (4) – San Antonio Spars (3) 111:109
hotsport.rs
The post NBA: CP3 izbacio šampione, Klipersi u polufinalu Zapada! appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Šampion NBA lige pao: Klipersi uz sjajnog Pola izbacili San Antonio u majstorici!

Izvor: Blic, 03.Maj.2015

Veliko srce Los Anđeles Klipersa pokazalo se kada je najviše trebalo - Kris Pol i družina uspeli su u plej-of majstorici da eliminišu šampiona NBA lige San Antonio sa 111:109 i slave sa 4-3...Velika borba vodila se tokom čitave serije u osmini finala plej-ofa, jer su se dve ekipe smenjivale u vođstvu,...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.