Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Feb.2022, 13:58

NAVIJAČI VORIORSA LJUTI NA SRBINA: Od Bjelice je bolja i moja baba

Ne blista u poslednje vreme.

Srpski reprezentativac Nemanja Bjelica nije oduševio navijače Golden Stejta na utakmici u Los Anđelesu.

Voriorsi su izgubili na gostovanju kod Klipersa sa 119:104, a srpski as je za deset minuta na parketu postigao pet poena (pogodio je jedini šut za dva, a trojke šutirao 1/2), imao i tri asistencije, te jedan skok i jednu izgubljenu loptu.

Iako to ne deluje kao loš učinak, izgleda da su problemi koje "ratnici" imaju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u odbrani doveli do potpunog "pucanja filma" kod njihovih navijača koji su svoj bes iskalili na Bjelici.

My grandma can pass better than Bjelica. pic.twitter.com/9d5QJQSSKf

— diegomontoya (@diegomontoya) February 15, 2022

Bjelica is clearly playing against us

— Adansii (@adanseyy) February 15, 2022

I pored toga što je sa Srbinom na parketu Golden Stejt primio samo tri poena više nego što je dao. Prosto je bila neverovatna količina nezadovoljstva pristalica Voriorsa koja je bila usmerena prema našem košarkašu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.