NAVIJAČI SU ME POKRENULI: Simanić pohvalio PUBLIKU posle pobede nad Himkijem (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Okt.2019, 22:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAVIJAČI SU ME POKRENULI: Simanić pohvalio PUBLIKU posle pobede nad Himkijem (VIDEO)

Pobeda crveno-belih.

Pobedom nad Himkijem košarkaši Crvene zvezde ostvarili su drugi trijumf u Evroligi ove sezone. Jedan od najboljih aktera na parketu Boriša Simanić, rekao je da ga je pokrenula publika, a bilo je razgovora i sa trenerom crveno-belih, Andrijom Gavrilovićem.

- Dobro smo se spremili, imao sam dosta energije, publika me je pokrenul svojim navijanjem. Imamo nekoliko igrača koji mogu da pkriju više pozicija, ja sam počeo na četvorci, ubacio sam >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nekoliko šuteva i to mi je značilo. Trener mi je dao par saveta pre meča i ja sam to ispoštovao. Konačno smo se probudili, trijumf u pravo vreme- rekao je Simanić.

Pogledajte fotografije sa meča Zvezde i Himkija u Pioniru.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.