NAVIJAČI DINAMA BESNI ZBOG PARTIZANOVCA: Ne želeu klubu čoveka koji dolazi u Beograd da bodri crno-bele

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Mar.2024, 15:58

NAVIJAČI DINAMA BESNI ZBOG PARTIZANOVCA: Ne želeu klubu čoveka koji dolazi u Beograd da bodri crno-bele

Predsednik Modrih je na mukama.

Održani su izbori u FK Dinamo iz Zagreba, ali stvari su se zakuvale zbog jednog člana skupštine, za kojeg navijači najtrofejnijeg tima iz Hrvatske govore da je osvedočeni navijač Partizana.

U pitanju je izvesni Denis Oroši zzbog kojeg je usledila oštra reakcija fanova Modrih i poruka upućena Mirku Barišiću predsedniku Dinama.

- Poštovani gospodine Barišiću, u trenutku kad ova stranica kao i mnoge druge pozivaju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na kupovinu ulaznica i mobilizaciju navijača za utakmicu s PAOK-om, Vi nam podmećete u skupštinu kukavičja jaja u vidu navijača beogradskog Partizana. Jeste li svesni da mi u četvrtak igramo s njihovim najvećim saveznicima? Hoće li ti grobari u četvrtak u loži i na našim tribinama navijati za "crno-bele"? Istovremeno se odričete legendi kluba kao što su Čerček i Deverić, te svojih vernih saradnika, časnih ljudi kao što su gospodin Gašparović i Naglić, te izvrsnih privrednika u vidu gospodina Kamenskog - stoji u saopštenju "Zona Dinamo" i dodaje se:

- Gospodine Mirko, vreme za častan uzmak ubrzano otkucava. Nemojte da dopustite da nečastan poraz obeleži kraj Vaše predsedničke karijere u GNK Dinamo . Prepustite klub mlađim, energičnijim snagama koje imaju rešenja za nagomilane probleme kluba. I nemojte nam dovoditi grobare u skupštinu jer to Vam nikad nećemo oprostiti.

Kako mediji u Hrvatskoj pišu, pomenuti Oroši je rodom iz Karlovaca i navodno nikad nije krio da je Partizanovac. Čak je, kažu, aktivno odlazio na utakmice crno-belih, a navodno simpatije gaji, jer mu je otac bio vojno lice.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.