NAVIJAČI BARSE BESNI NA MESIJA: Nestao sa Kristijanom Ronaldom

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Apr.2021, 08:27

NAVIJAČI BARSE BESNI NA MESIJA: Nestao sa Kristijanom Ronaldom

Real savladao Barselonu u najvažnijoj utakmici španskog fudbala.

Drama u “EL Klasiku” je pripala Real Madridu. “Kraljevski klub” je savladao Barselonu sa 2:1, a Katalonci su u poslednjem napadu na meču pogodili prečku.

Ishod bi možda bio drugačiji da je na svom nivou bio najbolji fudbaler Barselone Lionel Mesi. Argentinac je odigrao 45 utakmica protiv Reala, postigao je 26 golova i asistirao 14 puta, ima skor od 19 pobeda, 11 remija i 15 poraza, ali od odlaska >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Kristijana Ronalda, "nestao" je sa najvažnije utakmice španskog fudbala.

Zvuči nestvarno podatak da na poslednjih sedam “El Klasika” nije postigao gol, niti je imao asistenciju.

Poslednji gol Realu Mesi je dao u maju 2018, u remiju 2:2 u kojem je strelac bio i Kristijano Ronaldo, na svom oproštaju od najvećeg svetskog rivalstva. Od tada je prošlo 567 minuta "posta" Mesija protiv najvećeg rivala, a sinoćnji derbi bio je verovatno i poslednji, pošto se najavljuje da će Mesi napustiti Barselonu.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Heorhina Rodrigez, izabranica Kristijana Ronalda.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Pokisli" Mesi produžio agoniju sa Realom FOTO

Izvor: B92, 11.Apr.2021

Zvanično najbolji fudbaler sveta Lionel Mesi možda je odigrao poslednji El Klasiko...Real je u spektakularnom duelu u Madridu slavio 2:1 i tako produžio "post" Argentinca u najvećoj utakmici španskog fudbala, a možda i sveta...*Atomski El Klasiko: Magični Benzema i kišni trijumf Reala nad Barsom!..Mesi...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.