Pokisli Mesi produžio agoniju sa Realom FOTO

Izvor: B92, 11.Apr.2021, 08:33

"Pokisli" Mesi produžio agoniju sa Realom FOTO

Zvanično najbolji fudbaler sveta Lionel Mesi možda je odigrao poslednji El Klasiko.

Real je u spektakularnom duelu u Madridu slavio 2:1 i tako produžio "post" Argentinca u najvećoj utakmici španskog fudbala, a možda i sveta.

*Atomski El Klasiko: Magični Benzema i kišni trijumf Reala nad Barsom!

Mesi na čak poslednjih sedam sudara sa Realom nije dao gol, niti asistirao, što je podatak za nevericu kada se pogleda da je u karijeri protiv kraljevskog >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kluba upisao ukupno 26 pogodaka i 14 asistencija.

Na poslednjem je pogodio stativu iz kornera, imao jedan zicer koji mu je odbranio Tibo Kurtoa i tako ga ostavio na "nuli".

Zanimljivo je da je poslednji put bio strelac maja 2018. godine kada je dres Reala nosio Kristijano Ronaldo, njegov najveći rival.

Onda ni ne čudi zašto je bio neraspoložen po madridskom pljusku...

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.