NAPUŠTA KLUB: Srpski reprezentativac u potrazi za novim ugovorom

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Maj.2018, 12:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAPUŠTA KLUB: Srpski reprezentativac u potrazi za novim ugovorom

Došlo je vreme za promene.

Srpski reprezentativac Dušan Tadić stavio je tačku na nagađanja medija i potvrdio da od sledeće sezone neće više biti u dresu Sautemptona. Pisalo se da su za njegov transfer zainteresovani Everton, Ajaks, ali i italijanski velikani Milan i Roma. Ipak, iako i dalje nije poznato u čijim redovima će Tadić nastaviti svoju karijeru, prema poslednjim informacijama izvesno je da to neće biti u Svecima.

- Klub i ja smo dali maksimum jedno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << drugom u prethodne četiri godine. Vreme je za nešto novo - preneo je na Tviteru novinar RTS-a Aleksandar Stojanović, citirajući reči 29-godišnjeg veziste.

VEST KOJU NESTRPLJIVO ČEKAJU SVE DELIJE: Filip Đorđević dao odgovor Zvezdi

PARTIZAN ČEKA VRELO LETO: Vazura otkrio važnu informaciju pred prelazni rok

Тадић: "Клуб и ја смо дали максимум једно другом у претходне 4 год. Време је за нешто ново."🇬🇧 Tadić: "Maybe its time me to leave the club." pic.twitter.com/TzGgtHuUYa

— Aca Stojanović (@AcaStop) May 11, 2018

Tadić je karijeru započeo u Vojvodini, da bi potom nastupao u Tventeu i Groningemu pre nego što je došao u Sautempton 2014. godine. Do sada je za klub odigrao 133 utakmice i postigao 13 golova. Za reprezentaciju Srbije nastupao je 51 put, a protivničku mrežu tresao je 13 puta.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.