NAPRED ORLIĆI!!! (17:45)

Izvor: TvojPortal.com, 13.Jan.2012, 12:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAPRED ORLIĆI!!! (17:45)

29.07. 2011.  Tvoj portal
Omladinska reprezentacija Srbije igra danas u polufinalu EP protiv Čeha. Selektor Dejan Govedarica smatra da je ova reprezentacija već napravila veliki uspeh, a samim tim čini nam se da pokušava da skine pritisak sa svojih izabranika. 

Govedarica

Češka je jako ozbiljna reprezentacija. Oni su zabeležili sve tri pobede u svojoj grupi.
"Gledali smo mečeve, dobro su skenirani. Imamo šansu, ali ne treba nam pritisak, već >> Pročitaj celu vest na sajtu TvojPortal.com << sam plasman u polufinale je dobar rezultat. To ne znači da se predajemo", kaže srpski selektor.
Zanimljiv je podatak da su ove dve zemlje ukupno pet puta igrale polufinale Evropskog šampionata i da nikada nisu uspeli da stignu do meča za titulu.
Tradicija i postoji da bi se rušila, a danas će nekoa od ove dve reprezentacije definitivno morati da je sruši.
"Igrači su bili iscrpljeni posle meča sa Belgijom, ali bilo je dovoljno vremena da se oporavimo. Posle pobede protiv Turaka shvatili smo da imamo šansu. Išli smo korak po korak i sada nam se ukazuje prilika da igramo za trofej", rekao je Govedarica.
u drugom polufinalu Govedarica vidi pobedu Španaca koji su u ostalom i najveći favoriti za osvajanje prvenstva, a prija mu interesovanje medija za šampionat u domovini.
"To je velika stvar za mene i igrače", dodao je Govedarica.
Srbija protiv Češke igra od 17:45, prenos je na Eurosportu, a po poslednjim informacijama utakmicu će prenositi i RTS. Drugo polufinale, između Španije i Republike Irske na programu je dva sata kasnije.
Nama se čini po svemu prikazanom da ova reprezentacija može i hoće mnogo više od polufinala. Zato i kažemo: NAPRED ORLIĆI!

fudbalpolufinaleEPOmladinska reprezentacija Srbije

Nastavak na TvojPortal.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TvojPortal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TvojPortal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.