Izvor: HotSport.rs, 06.Avg.2016, 12:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAPRAVILA POMETNJU NA ‘MARAKANI’: Prelepa Bosanka zvezda otvaranja Igara (FOTO)

Reakcije iz celog sveta govore da će samo zbog nje mnogi navijati za Bosnu i Hercegovinu na Olimpijskim igrama u Rio de Žaneiru.

Mi smo imali našu Ivanu Maksimović-Anđušić, koja je u pravom smislu blistala na otvaranju noseći zastavu Srbije i tako je na pravi način predstavila našu zemlju na planetarnoj smotri.
POČELO JE: Spektakularno otvorene Olimpijske igre, naša Ivana zablistala! >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << (FOTO) (VIDEO)
Međutim, i naše komšije iz Bosne i Hercegovine dobile su simpatije velikog broja ljubitelja sporta takođe zbog jedne sportistkinje, plivačice Amele Kajtaz.
Ova 18-godišnja Bosanka je oduševila planetu svojom lepotom, zbog čega su neki odlučili da ‘batale’ podršku svojoj zemlji i posvete je Bosni. Samo zbog Amele.
Bósnia e Herzegovina, o melhor país dessas Olimpíadas! #OpeningCeremony pic.twitter.com/kKLZ5FGRMj
— Vital (@craquevital) August 6, 2016

Sorry Ireland, I’m a Bosnia fan for the next two weeks… pic.twitter.com/DG68plO9Mz
— Ciarán Ó Raghallaigh (@Ciaran_O) August 6, 2016
Amela Kajtaz će u bazen već danas kada će se nadmetati u disciplini 100 metara delfin. Trenutno drži šest državnih rekorda svoje zemlje.

Na natação minha torcida vai para a crush Amina Kajtaz #CerimoniaDeAbertura #IssoÉOuro pic.twitter.com/nmLk18Tn1C
— Rah✨ (@RahForJauregui) August 6, 2016

The post NAPRAVILA POMETNJU NA ‘MARAKANI’: Prelepa Bosanka zvezda otvaranja Igara (FOTO)) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Top 5 najboljih aplikacija za praćenje Olimpijskih igara

Izvor: NovaEnergija.net, 06.Avg.2016

Olimpijske igre u Riju zvanično su započele sinoć, svečanom ceremonijom otvaranja.  Naša streljačica, Ivana Maksimović Anđušić privukla je najviše pažnje i “prodrmala” društvene mreže, noseći srpsku zastavu na ceremoniji s širokim i ponosnim osmehom na licu.. Iako program Igara...

Nastavak na NovaEnergija.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.