Top 5 najboljih aplikacija za praćenje Olimpijskih igara

Izvor: NovaEnergija.net, 06.Avg.2016, 19:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Top 5 najboljih aplikacija za praćenje Olimpijskih igara

Olimpijske igre u Riju zvanično su započele sinoć, svečanom ceremonijom otvaranja.  Naša streljačica, Ivana Maksimović Anđušić privukla je najviše pažnje i “prodrmala” društvene mreže, noseći srpsku zastavu na ceremoniji s širokim i ponosnim osmehom na licu.
Iako program Igara i sve novosti lako možete pratiti putem YouTube >> Pročitaj celu vest na sajtu NovaEnergija.net << kanala Olimpijskih igara, za dodatne pogodnosti i olakšice za praćenje olimpijskog sadržaja napravljene su razne aplikacije, a danas vam predstavljamo najbolje od njih uz koje ćete lakše pratiti sve što se dešava u Riju i navijati za naše reprezentativce.

1. Rio 2016
Zvanična aplikacija za Letnje Olimpijske igre u Rio de Žaneiru omogućava vam da na jednom mestu lako pronađete informacije o svim sportskim disciplinama i raspored i rezultate raznih takmičenja. Aplikacija osim teksta nudi i pristup najnovijim slikama iz svih olimpijskih disciplina i svih događaja koji će se odigrati u Riju.

2. The Olympics – Official App
Ovo je službena aplikacija na Olimpijskim igrama, objavljena od strane Međunarodnog olimpijskog komiteta (MOK). Ako ste zainteresovani za više informacija, a ne samo za Olimpijske igre u Riju 2016, onda je ovo prava aplikacija za vas. Osim što ćete uz nju lako pratiti sve nove vesti, rezultate, informacije o medaljama i druge priče, aplikaciju možete da koristite i za pronalaženje informacija o svim Olimpijskim igrama ikada održanim. Verovali ili ne, ali ovde ćete naći čak i snimke iz Londona 1908. godine.

3. Rio 2016 Social Hub
Međunarodni olimpijski komitet plasirao je i ovu aplikaciju koja vam omogućava da lakše pratite omiljene Olimpijce na društvenim mrežama. Rio 2016 Social Hub nudi pristup ličnim profilima sportista sa linkovima ka njihovim zvaničnim profilima na Facebook-u, Instagram-u i Twitter-u , gde možete videti njihove najnovije objave, fotografije i video zapise.

4. Rio Gold – 2016 Summer Games
Ako želite da pratite samo određene sadržaje u vezi sa vašim omiljenim olimpijskim disciplinama, onda je ovo prava aplikacija za vas. Osim što ćete pomoću ove aplikacije pronaći sve potrebne informacije o određenom sportu ili nadmetanju, uz pomoć ove aplikacije možete da napravite i listu favorita, što će vam olakšati praćenje konkretnog sadržaja koji vas zanima. Ova apikacija sadrži i kalendar svih događaja u Riju, što će vam pomoći da ne zaboravite kada počinje vaše omiljeno nadmetanje.

5. Rio 2016 Olympic Games
Tačno je da je poenta Olimpijskih igara gledanje raznih takmičenja i navijanje za reprezentativce i favorite, ali zašto se ne bi i sami oprobali u olipijskim sportovima? Ova aplikacija vam omogućava upravo to – da odaberete olimpijsku disciplinu koju želite, te da okušate svoje veštine u virtuelnom svetu. I ne, u ponudi nisu samo popularni sportovi poput fudbala, košarke, odbojke, tenisa… već možete da izaberete i streljaštvo i razne druge discipline.

Nastavak na NovaEnergija.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NovaEnergija.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NovaEnergija.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.