NANELI MORAO DA SE OGLASI: Iskreno napisao čemu se nada posle užasavajućih dešavanja

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Apr.2023, 16:13

NANELI MORAO DA SE OGLASI: Iskreno napisao čemu se nada posle užasavajućih dešavanja

Svega je bilo u Madridu.

Košarkaš Partizana Džejms Naneli oglasio se na Tviteru povodom tuče koja se dogodila na kraju utakmice između crno-belih i Real Madrida, u četvrtak uveče.

On je istakao da je ovo greška koju bi trebalo oprostiti.

- U vezi sa sinoćnim događajima, to nije slika kojom mi kao igrači želimo sebe da prikažemo, kao ni organizaciju koju predstavljamo. Svi pravimo greške, u naboju emocija, nadamo se da nam sve može biti oprošteno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kako bismo mogli da nastavimo dalje, poštujući jedni druge i da samo igramo košarku - napisao je Naneli na Tviteru.

After reflecting on last night, that’s not the image we as players want to portray for ourselves or the organizations we help represent . We all make mistakes & emotions run high, hope all can be forgiven so we can move on with respect for each other & just hoop. 🙏🏾

— James Nunnally (@allornunn21) April 28, 2023

Zvanična odluka Evrolige o kaznama za Partizan i Real Madrid još uvek se čeka, a dok se to ne desi saopštenja i izvinjenja stigla su praktično od svih aktera.

Partizan vodi 2-0 u seriji, a treća utakmica igra se u utorak u Beogradu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.