NANELI JEDNIM POTEZOM RAZBESNEO DELIJE: Partizanov Amerikanac dočekan uvredama, a onda je POKAZAO OVO (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Jan.2024, 21:19

NANELI JEDNIM POTEZOM RAZBESNEO DELIJE: Partizanov Amerikanac dočekan uvredama, a onda je POKAZAO OVO (VIDEO)

Tenzije rastu...

Navikli smo da nam večiti derbiji donose, pored košarkaških prilika, i prilično zagrejanu atmosferu, a upravo još jednu takvu sliku imali smo prilike da vidimo pred početak novog, evroligaškog okršaja večitih rivala.

Jedan praznik smo obeležili, čeka nas još jedan, a u međuvremenu ćemo biti svedoci i onog košarkaškog. Sve oči Evrope u četvrtak gledaće ka Beogradu, gde se u "Štark areni" igra drugi ovosezonski večiti derbi.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Prilično neobična situacija viđena je pred početak meča Crvene zvezde i Partizana, kada je na parket izašao Džejms Naneli, a sa tribina je dobio salvu uvreda.

Ipak, iskusni američki krilni košarkaš nije uspeo da ostane hladne glave na prozivke sa tribina, te je u trenucima kada se rastezao pokazao srednji prst.

Tooo bre Naneli ahahhahaah! (Reakcija na uvrede) pic.twitter.com/9ZmTSWDW0D

— Marija (@detepartizana70) January 4, 2024

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.