NAJVEĆA POČAST U KARIJERI PORTUGALCA: Dobrodošli u Akademiju Kristijano Ronaldo

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Sep.2020, 18:57

NAJVEĆA POČAST U KARIJERI PORTUGALCA: Dobrodošli u "Akademiju Kristijano Ronaldo"

Retko ko doživi ovako nešto u toku života.

Kristijano Ronaldo je dobio mnoge individualne i timske počasti tokom prebogate karijere, ali nema sumnje da mu je poslednja iz Portugala jedna od najdražih. Naime, Sporting iz Lisabona je objavio da će se trening centar kluba u kojem stasavaju mladi igrači preimenovati u "Akademija Kristijana Ronalda".

Milan se pojačao ovog leta, a navijači se nadaju da bi Rosoneri konačno mogli da se umešaju u borbu za vrh. Večeras >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << (20.45) na San Siro stiže Mihajlovićeva Bolonja i biće to dobar test za domaćina. Kec je 1,60, dupla šansa X2 2,35, a 3+ 1,55. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Milan - Bolonja.

Tako su "lavovi" odali počast najvećem fudbaleru koji je ikada ponikao u njihovoj akademiji.

Podsetimo, Ronaldo je stigao u Lisabon sa svega 12 godina, zadržao se šest sezona sve dok 2003. godine nije potpisao ugovor sa Mančester junajtedom.

Portugalac je u dresu Sportinga odigrao 31 meč za prvi tim i za to vreme postigao pet golova i upisao tri asistencije.

Nakon toga, sledi selidba u Mančester, a ostalo je legenda...

✨ O nome do 𝙢𝙚𝙡𝙝𝙤𝙧 𝙙𝙚 𝙨𝙚𝙢𝙥𝙧𝙚 imortalizado na nossa Academia ✨

A Academia do Clube passará a chamar-se #AcademiaCristianoRonaldo 👑

👉 https://t.co/g35m8zVvhL pic.twitter.com/r6f8BdP1YV

— Sporting Clube de Portugal (@Sporting_CP) September 21, 2020

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.