NAJTROFEJNIJI TRENER EVROPE IMA NAJLEPŠI SAT KOJI STE VIDELI: Košta 38 hiljada evra, ali ne postoji čovek koji će reći da ne vredi tih para (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Jul.2023, 19:36

NAJTROFEJNIJI TRENER EVROPE IMA NAJLEPŠI SAT KOJI STE VIDELI: Košta 38 hiljada evra, ali ne postoji čovek koji će reći da ne vredi tih para (FOTO)

Nije tajna da je Željko Obradović strastveni zaljubljenik u ručne satove.

Košarkaši Partizana su osvajači ABA lige. Crno-beli su u pet mečeva u finalnoj seriji bili bolji od Crvene zvezde i posle deset godina u svoje vitrine vratili šampionski pehar. Ljubitelji košarke i navijači crno-belih sada pomno prate dešavanja na letnjoj pijaci.

Kada je košarka u pitanju o Željku Obradoviću nepotrebno je trošiti reči, ali je onima koji godinama prate život i rad >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << najtrofejnijeg trenera Evrolige poznato da je on strastveni zaljubljenik u ručne satove.

Da u svojoj bogatoj kolekciji poseduje samo najbolje, svedoči i fotografija nastala na jednom od mečeva finalne serije.

Istinskim ljubiteljima ručnih satova nije promaklo da trener Partizana na ruci nosi skupoceni Vacheron Constantin Overseas ref. 49150 u roze zlatu sa braon ciferom.

A post shared by ORLOVI_u_Rusiji (@orlovi_u_rusiji)

Tržišna cena ovog sata kreće se oko 38.000 evra, a još ako se uklopi iz odelo, onda je to definitivno dobitna kombinacija.

BONUS GALERIJA: Pogledajte kako izgleda Tara Milutinović, unuka Bore Milutinovića

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.