NAJNOVIJA VEST IZ URGENTNOG CENTRA! Kuzmića bude iz KOME!

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Jul.2019, 11:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAJNOVIJA VEST IZ URGENTNOG CENTRA! Kuzmića bude iz KOME!

Srpski košarkaš pod stalnim lekarskim nadzorom.

Zdravstveno stanje srpskog košarkaša Ognejna Kuzmića je stabilno, ali i dalje vrlo ozbiljno, dok su pregledi skenera glave i rendgena pluća ustanovili da nema dodatnih komplikacija.

Srpski košarkaš je i dalje u indukovanoj komi, na aparatu za disanje i pod konstantnim lekarskim nadzorom u jedinici intenzivne nege Urgentnog centra u Beogradu.

- Kuzmić je u teškom opštem zdravstvenom stanju, ali nije >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << životno ugrožen - rečeno je Novostima u Urgentnom centru.

U lečenje košarkaša Crvene zvezde uključeno je više specijalista različitih oblasti, što je i bio glavni razlog da se on iz Banjaluke, posle hitne medicinske pomoći, transportuje u Beograd.

Kako prenose "Novosti", kojima je nezvanično rečeno, lekari planiraju da Kuzmića uskoro probude iz indukovane kome, ali će takvu odluku doneti konzilijarno.

Takođe, preliminarni rezultat istrage pokazao je da je košarkaš bio za volenom "poršea" koji je izazvao saobraćajnu nesreću na putu Banjaluka – Prijedor. Još se istražuju tačni uzroci nesreće, od oba vozača (za volanom BMW bio je Marko Mijatović iz Prijedora) uzeti su uzorci krvi kako bi se utvrdilo da li je bilo dejstva alkohola ili opijata.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.