NAJEŽIO SAM SE: Ovoga nema u Americi! Simonović oduševljen atmosferom u Areni

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Okt.2023, 21:56

NAJEŽIO SAM SE: Ovoga nema u Americi! Simonović oduševljen atmosferom u Areni

Sjajan debi crnogorskog reprezentativca.

Košarkaši Crvene zvezde sjajno su počeli sezonu u Evroligi pošto su u bučnoj beogradskoj Areni savladali Asvel sa 94:73. Navijačima crveno-belih predstavila su se brojna pojčanja, a veom dobra utisak ostavio je Marko Simonović.

Crnogorski reprezentativac koji iz Zvezde došao iz Čikaga postigao je 14 poena i to bez promašaja.

Posle utakmice govorio je o pobedi, svojoj igri, ali i atmosferi.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
-Vrhunski početak za nas. Presrećan sam kako smo otvorili i zatovrili utakmicu. Hvala navijačima. Zadovoljan sam svojom igrom. Ovo je sve novo za mene, pošto sam se vratio iz SAD. Navijači nam daju vetar u ledja, imali smo sjajno šutersko veče.

Dugo će Simonović pamtiti početak utakmice:

- Nisam imao tremu, naježio sam se kada sam video pune tribine.

Emotivno je doživeo dolazak Boriše Simonovića u Arenu:

- Boriša je moj prijatelj i bivsi saigrači Bilo mi je žao kad sam saznao sta se desilo. Čujemo se redovno i nadam se da će se potpuno oporaviti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.