NAJAVA DANA (utorak, 26. jul): Ludilo kvalifikacija za Ligu šampiona, Zvezda u grupi šest Trostrukog superpara

Izvor: MozzartSport.com, 26.Jul.2016, 09:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAJAVA DANA (utorak, 26. jul): Ludilo kvalifikacija za Ligu šampiona, Zvezda u grupi šest Trostrukog superpara

Pogledajte koji nas to interesantni događaji očekuju danas i koje mečeve samo u MOZZARTU možete odigrati po većim kvotama

Danas u centru pažnje fudbal i dueli kvalifikacija za Ligu šampiona. Verovatno će većini najzanimljiviji biti duel Ludogoreca i Crvene zvezde, ali i osim tog duela ima dosta interesantnih parova. Većinu ih možete igrati u Trostrukom superparu.

GRUPA SUPER 4
>> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << />
(Pravila za grupu Super 4: Ako na tiketu imate četiri para, možete da dodate jedan meč iz grupe Super 4)

6402: BATE BORISOV – DUNDALK, 20.00

(Fudbal, kvalifikacije za Ligu šampiona)


U domaćem šampionatu BATE je na dobrom putu da osvoji i 11 titulu za redom. Gosti iz Irske neće se tako lako predati, ali beloruski šampion je svakako ovde favorit.

Kvota na BATE je 1,40, a u Trostrukom superparu 1,50.

6405: PLZENJ – KARABAH, 20.15

(Fudbal, kvalifikacije za Ligu šampiona)


Viktorija Plzenj ima ulogu favorita, ali Azerbejdžanci su se dokazali kao nezgodni protivnici i trenutno su u dobroj formi. Tvrda utakmica u najavi.

Kvota na Plzen je 1,57, a u Trostrukom superparu ona iznosi 1,65.

6406: ROSTOV - ANDERLEHT, 20.30

(Fudbal, kvalifikacije za Ligu šampiona)


Biće ovo pravi derbi ove runde kvalifikacija za Ligu šampiona. Dva dobra tima iz dva jaka šampionata. Anderleht (uvek) ima kvalitet, ali je Rostov, čini se ipak kvalitetniji.

Kvota na Rostov je 2,30, a ukoliko to želite da odigrate u Trostrukom superparu kvota će iznositi 2,45.

6407: AJAKS – PAOK, 20.45

(Fudbal, kvalifikacije za Ligu šampiona)


I ovaj meč spada u jedan od derbija ove faze Lige šampiona. Kopljanici su favoriti, ali ni PAOK nije bezopasan što je pokazao i na pripremnim mečevima. Jedno je skoro pa sigurno, očekuje nas dosta golova.

Kopljanici su favoriti sa kvotom 1,60, a u Trostrukom superparu isti tip vredi 1,70.

 GRUPA SUPER 6

(Pravila za grupu Super 6: Ako na tiketu imate šest parova (nema veze što vam je peti iz grupe Super 4), možete da dodate jedan meč iz grupe 6)

6403: LUDOGOREC - CRVENA ZVEZDA, 20.00

(Fudbal, kvalifikacije za Ligu šampiona)


Podgorička Mladost je Ludogorecu bila samo sparing partner (5:0 ukupan rezultat). O snazi tima iz Razgrada najbolje govori podatak da su u pripremnom periodu izgubili samo jedan duel. Onaj protiv Dinama iz Kijeva (1:2). Crvena zvezda nije poražena, ali se u treće kolo kvalifikacija plasirala uz dosta muke.

Pobeda Zvezde plaća 3,70, a u Trostrukom superparu 4,00.

6401: SPARTA PRAG – STEAUA, 20.00

(Fudbal, kvalifikacije za Ligu šampiona)


Jedan pravi istočnoevropski derbi, šampiona dve prave fudbalske zemlje. Samim tim je i teško odrediti favorite. Sparta je prilično osvežila tim, ali to još uvek nije dalo rezultata. Rumuni s druge strane umeju da budu nezgodni na gostovanjima.

Kvota na Spartu je 1,60, a u Trostrukom superparu 1,75.

6408: DINAMO ZAGREB - DINAMO TBILISI, 20.45

(Fudbal, kvalifikacije za Ligu šampiona)


Ako pogledamo imena protivnika, jasno nam je da će susret biti „dinamičan“. Šalu na stranu, naše komšije očekuju i nadaju se celom plenu na Maksimiru, iako su se jedva provukli protiv Vardara u prošlom kolu.

Hrvastski sastav je favorit sa kvotom 1,30 u osnovnoj ponudi i 1,40 u Trostrukom superparu.

6409: ŠAHTJOR - JANG BOJS, 20.45

(Fudbal, kvalifikacije za Ligu šampiona)


Velikan iz Ukrajine kreće sa novom evropskom Odisejom i ne sumnjamo da će ovaj stepenik preskočiti u dva koraka. Švajcarski tim nije loš, ali je Šahtjor uvek odličan kod kuće.

Ukoliko želite da igrate na Šahtjor to možete uraditi u osnovnoj ponudi sa kvotom 1,50 i u Trostrukom superparu sa kvotom 1,65.

GRUPA SUPER 8

(Pravila za grupu Super 8: Ako na tiketu imate osam parova, možete da dodate jedan meč iz grupe Super 8 trostrukog superpara. Nema veze što na redu pet već postoji meč iz grupe Super 4 i/ili na redu sedam imate meč iz grupe Super 6 trostrukog superpara)

U današnjoj ponudi nemamo parove iz ove grupe. Sve ih možete videti na sajtu Mozzartbet.com

---------------

8588: JUVENTUS – TOTENHEM, 12.00

(Fudbal, Internacionalni kup šampiona)


Totenhem je u Melburn doputovao bez Harija Kejna, Dele Alija, Erika Dajera, Kajla Vokera i Denija Rouza. U redovima Juventusa naći će se Medi Benatija, Miralem Pjanić i Roberto Pereira. Nove taktičke formacije, (ne)uigranost i fizička sprema, lako ovaj meč mogu da odvedu u penal seriju.

(FOTO: Action images)
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.