Izvor: MozzartSport.com, 29.Nov.2021, 08:25

NAJAVA DANA (ponedeljak, 29. novembar): Voša opet udara na Mladost, derbi u Bugarskoj

Pogledajte šta nas čeka danas od sportskih događaja

NOVI PAZAR - PROLETER, 15.00

(Fudbal, Srbija 1)

Na pet poslednjih utakmica Novog Pazara u ligi došlo je GG i svaki put bilo je nerešeno. Ali taj tim i dalje je poslednji na tabeli. U duelima Pazaraca i Novosađana nikada nije došla dvojka. Prošle godine u Pazaru bilo je 5:0 za domaćina.

VOJVODINA - MLADOST, 17.00

(Fudbal, Srbija 1) >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com <<

Vojvodina igra kako bi ostala u trci za mesto što vodi u Evropu iduće godine i nema prava na kiks. S druge strane Lučanci su poraženi samo jednom na prethodnih pet gostovanja. U poslednja dva susreta kada je bila domaćin današnjem rivalu Voša nije primila gol.

VEJLE - MIDTJILAND, 19.00

(Fudbal, Danska 1)

Vejle je daleko najslabiji tim danske elite i lider ne bi smeo da ima problema u ovom susretu. Pogotovo što po tradiciji veoma lagano izlazi na kraj s ovim protivnikom. Sedam prethodnih utakmica dobio je Midtjiland, od čega tri postigavši četiri ili pet golova...

DERBI - KPR, 20.45

(Fudbal, Čempionšip)

KPR dočekuje ovaj meč u jako dobroj formi. Dobio je tri od poslednja četiri meča u šampionatu i sa mnogo optimizma ide Ovnovima u goste koji su daleko od bilo kakvog dobrog rezultata i drže ubedljivo poslednje mesto na tabeli, mada su u poslednjih par kola počeli bolje da igraju.

UFA - SPARTAK MOSKVA, 15.00

(Fudbal, Rusija 1)

Spartak se ove sezone pošteno muči, nikako u poslednje vreme da dođe do neke pobede, vezao je tri remija i dva poraza na poslednjih pet utakmica. Sa druge strane i Ufa igra remi za remijem pa možda X nije loša opcija za ovaj meč u kom je Spartak gost. Tri poslednja meča ovih rivala bila su u rasponu od dva do tri gola.

ARSENAL TULA - LOKOMOTIVA MOSKVA, 17.00

(Fudbal, Rusija 1)

Arsenal ove sezone igra vrlo loše, poslednji je na tabeli sa samo 13 osvojenih bodova, tako da je ovo dobra šansa za Lokomotivu da dođe do trijumfa, iako ima dosta povređenih igrača. Želeće Železničari da poprave utisak posle poraza od Ahmata. Lokomotiva je dobila tri poslednja susreta protiv ovog tima.

GEZTEPE - FENERBAHČE, 18.00

(Fudbal, Turska 1)

Fenerbahče je bio u seriji slabih rezultata, ali je popravio raspoloženje pobedom nad Galatom u derbiju, a naredni protivnik mu je Gectepe, tim iz crvene zone turskog šampionata. Domaćin ne zna za pobedu četiri poslednja kola u nizu. Fener je dobio dve poslednje utakmice protiv ovog protivnika, a dva puta je bilo nerešeno.

EIBAR - ĐIRONA, 21.00

(Fudbal, Španija 2)

Gledajući tradiciju, bar tri gola u susretima Eibara i Đirone padalo je u poslednja četiri meča, a samo jednom u proteklih pet nije prošao tip GG. Oba tima u poslednjih mesec dana imaju samo po jedan poraz, oba na gostovanjima, s tim što je Eibar vezao šest ligaških pobeda na svom terenu.

LUDOGOREC - CSKA SOFIJA, 16.15

(Fudbal, Bugarska 1)

Ludogorec je preopterećen povredama vezao dva poraza bez postignutog gola, tri u poslednje četiri utakmice u svim takmičenjima. CSKA je taman uhvatio dobru formu, a onda rutinski poražen od Boda. Njihovi međusobni okršaji su u poslednje vreme sve efikasniji i jako često prolazi tip GG.

ŠPANIJA - GRUZIJA, 20.30

(Košarka, kvalifikacije za Mundobasket)

Aktuelni svetski šampion otvorio je kvalifikacije pobedom u Skoplju sa 29 razlike, dok je Gruzija na svom parketu zahvaljujući velikoj pomoći Toka Šengelije nadigrala Ukrajinu. Gruzini su ukupno 50 poena dobili od tandema MekfadenŠermadini koji je i u prošlim kvalifikacijama zavodio red. Španci imaju skladan tim, bez preteranog kvaliteta koji odskače.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Novi Pazar – Proleter danas u 15h na Gradskom stadionu

Izvor: SandzakPress.net, 29.Nov.2021

Trener fudbalera Novog Pazara Dragan Radojičić rekao je danas da očekuje da njegovi izabranici protiv Proletera ponove pristup iz prethodnih superligaških utakmica, ali i da postignu gol više od gostiju iz Novog Sada. “Kada su u pitanju igra, zalaganje, borbenost i htenje, tu sam ponosan na moje...

Nastavak na SandzakPress.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.