Izvor: MozzartSport.com, 05.Jun.2020, 08:35

NAJAVA DANA (petak, 5. jun): Miksujemo Primeiru, Budesligu i Cvajtu sa Superligom Srbije

Pregled najvažnijih detalja vezanih za udarne parove dana je pred vama

SANTA KLARA – BRAGA, 21.00

(Fudbal, Portugalija 1)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Braga je nakon pauze u veoma dinamičnom meču s puno šuteva s obe suprostavljene strane savladala Portimonense sa 3:1. Svakako, problemi sleduju Santa Klari koja je u egal trci sa Žil Visenteom odigrala za X, u 25. kolu su neminovni. Uostalom, Braga od ovog >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << rivala nije poražena od 2002. godine, pa bi sve sem pobede gostujućeg tima bilo iznenađenje. Inače, na oba meča ovoih timova u protekloj kalendarskoj godini dolazila je 0-2, ali i NG igra.

AVES – BELENENSEŠ, 22.15

(Fudbal, Portugalija 1)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Aves je otpisana družina od koje svi po inerciji očekuju bodove. Izuzetak nije ni Beleneseš koji je postpandemijsku sezonu otvorio X ishodom sa Famalikaom. Dosta dobro, jer gosti su na toj utakmici goreli za bodovima zbog Sportinga i bitke za Evropu. Inače, Belenenseš je poslednji meč para dobio sa 3:2, pa visok rezutat, odnosno dosta golova po tradiciji na raspucavanje redovno pozitivno bodovanog para nije isključeno.

FRAJBURG – M’GLADBAH, 20.30

(Fudbal, Nemačka 1)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Trenera Menhengladbaha, Marka Rozea očekuju prisilne rotacije u postavi zbog zdravstvenog biltetna koji precrtava pet imena s njegovog spiska. Ipak, Borusija i u toj soluciji ima dovoljno snage za podvig dopingovan pobedom od 4:1 u utakmici s Union Berlinom. Frajburg koga su Aspirindžije porazile s minimalcem u 29. kolu, verovatno će ponovo pokušati s bunkerom koji im ne donosi tradicionalno ništa na utakmicama s Menhengladbahom. Povrh toga, zapamtimo i da na ovom paru šest puta uzastopno dolazi GG igra.

BOHUM – ST. PAULI, 18.30

(Fudbal, Nemačka 2)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Neizvesno u 30. kolu, budući da Bohum i Sankt Pauli deli tek jedan bod. Dobra vest za domaćina je činjenica da mu jako dobro ide kod kuće, gde je Bohum primio svega 12, a postigao 21 pogodak. Na sve to, valja znati i da je Sankt Pauli samo jednom slavio u gostima, gde takođe beleži šest remija, ali i sedam poraza. Poslednja dva susreta ovog para donela su X.

GROJTER – SANDHAUZEN, 18.30

(Fudbal, Nemačka 2)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Grojter je nakon pauze dva puta remizirao, ali i zabeležio poraz od ekipe Osnabrika. S druge strane, Sandhauzen je od maksimalnog učinka u ovom periodu razdvojen jedino deobom bodova s Regenzburgom. Ovaj tim poslednji put je u novembru mesecu savladao Grojter s 3:2, pa nije isključeno da im i sada u svojstvu gosta zada znatne probleme.

HAJDUK SPLIT – INTER ZAPREŠIĆ, 20.00

(Fudbal, Hrvatska 1)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Treneru splitskih Bilih, Igoru Tudoru na konferenciji pred meč nije bilo drago zbog fudbala pred praznim tribinama, a u isto vreme nije propusti ni da podvuče kako njegov tim ide na apsolutno dominantnu pobedu. Istina je, Inter Zaprešić po inerciji na Poljudu ima skoro nikakve šanse, budući da je Hajduk željan iskupljenja za poraze do Dinama i Rijeke koji su ovaj klub uveli u pandemijsko mirovanje. Koliko je Inter Zaprešić loš, demonstrirao je Dinamo na nedavnoj prijateljskoj utakmici okončanoj s 4:1. To je prilika Hajduku da se revanšira rivalu koji ga je u decembru primorao na remi.

PROLETER N.S. – BAČKA TOPOLA, 18.00

(Fudbal, Srbija 1)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Prvi strelac Superlige Srbije, Vladimir Silađi ne ostavlja ni promil šanse za eventualni kiks protiv Proletera. Ima pravo na to nakon furioznih 6:1 protiv Javora, baš kao i njegov saigrač iz TSC-a, Filip Babić koji upozorava na opasnost od vrhunskih sposobnosti Mirosavljeva, špica domaćina. Očekujemo zanimljivu utakmicu, uz sećanje na poslednji susret ovoga para koji je okončan s 1:1. Dakle, TSC ima pravo ovde da zapreti.

VOŽDOVAC – NAPREDAK, 20.00

(Fudbal, Srbija 1)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Krov nije mesto gde potencijalno najjače karakteristike Napretka mogu u punoj meri da se ispolje. Zbog uspeha protiv Mačve, Voždovac se nada u pozitivan ishod meča s protivnikom koji je u Kruševcu na remi primorao Meraklije. Trener domaćina, Jovan Damjanović nada se viteškoj borbi, a mi na to da dodajemo najverovatnije i neizvesnoj, kao prošli put, kada je u 13. kolu Đuro Zec, sada fudbaler TSC-a promašio kazneni udarac za Napredak.

SMOLEVIČI – GORODEJA, 18.00

(Fudbal, Belorusija 1)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Derbi beloruskog fenjera, bitniji je za Gorodeju koja se s bodom zaostatka ganja sa Dinamo Minskom koji je prvi iznad crte. Smoleviči ima tek četiri boda, ne da mu se, pa Gorodeja očekivano izgara od želje za bodovima koji su joj na poslednjem susretu s ovim rivalom bukvalno prelako došli, kada je 2018. slavila sa 4:1.

LEVSKI – LUDOGOREC, 20.00

(Fudbal, Bugarska 1)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Levski je Ludogorecu priseo u martu kada ga je u četvrtfinalu Kupa Bugarske nakon X ishoda na kraju utakmice izbacio u penal seriji. Lider tabele taj dug namerava da vrati, a verovatno će u tome i uspeti budući da je Levski pred pauzu odigrao čak pet mečeva bez pobede, ali s čak četiri remija. Utakmica u Sofiji zbog svega navedenog biće interesantna, budući da oba tima imaju izjednačene napade, ali i jako dobre odbrane. Svakako, Ludogorec je nešto bolji u defanzivi, pošto je primio svega 10 golova na ukupno 23 utakmice.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

NAJAVA DANA (subota, 6. jun): Nova zora fudbala

Izvor: MozzartSport.com, 06.Jun.2020, 08:16

Pregled najvažnijih detalja vezanih za udarne parove dana je pred vama..B. LEVERKUZEN – BAJERN, 15.30..(Fudbal, Nemačka 1)..|..Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com..Spektakl u najavi, a Flikovi Bavarci posle pet golova datih Fortuni izuzetno su motivisani za vraćanje duga Aspirindžijama. Naime,...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.