NADREALNO: Ikardi kupio auto od 25 MILIONA EVRA - najskuplji na svetu! Evo na šta to liči (FOTO/VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Maj.2023, 20:11

NADREALNO: Ikardi kupio auto od 25 MILIONA EVRA - najskuplji na svetu! Evo na šta to liči (FOTO/VIDEO)

Vredi ili ne vredi? Izgleda kao da ne vredi.

Argentinski napadač Mauro Ikardi u utorak je osvojio titulu prvaka Turske s Galatasarajem. Ikardi je inače napadač PSŽ-a, ali je na pozajmici u turskom velikanu od prošlog septembra.

Otkako je stigao, postigao je 21 gol i upisao sedam asistencija na 23 meča i tako pomogao Galati da osvoji naslov. Za odličan učinak nagradio je sam sebe, kupio je Rols-Rojs (Boat Tail), najskuplji automobil na svetu.

Ovaj >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << automobil košta 25 miliona evra, a Ikardi je tokom karijere zaradio oko 90 miliona, pa je jasno da je dobar deo svoje zarade sada preusmerio u kupovinu moćnog vozila. Svaki deo ovog auta je ručno izrađen, a svaki detalj enterijera vozila je personalizovan prema željama kupca.

Ima 6.75 atmosferski V12 motor i 563 konjske snage.

A post shared by ᙏᗩᙀᖇO IᙅᗩᖇᗪI (@mauroicardi)

Fotografije koje je Ikardi podelio na svom Instagramu otkrivaju da njegov Rojs ima bela kožna sedišta, drvene detalje i zavese na prozorima.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.