NADMAŠIO PELEA: Niko nikad kao Mesi

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Okt.2021, 14:18

NADMAŠIO PELEA: Niko nikad kao Mesi

Argentinac najbolji u Južnoj Americi.

Argentinac Lionel Mesi postao je prvi fudbaler sa južnoameričkog kontinenta koji je postigao najmanje 80 golova za reprezentaciju.

Makedonci su napravili najveću senzaciju kvalifikacija za SP pobedivši Nemačku kao gosti. Ako bi večeras (20.45) u Skoplju ponovili taj podvig bili bi na korak od obezbeđivanja baraža. Ali biće im teško - kvota na keca je čak 14, iks je 7,00, a dvojka 1,23. Pogledajte sve kvote kladionice >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << MOZZART za Makedonija - Nemačka.

Napadač Pari Sen Žermena postigao je prvi gol u derbiju južnoameričkih kvalifikacija protiv Urugvaja, u pobedi "gaučosa" od 3:0.

Mesi je za reprezentaciju do sada odigrao 155 utakmica, letos je došao do trofeja sa nacionalnim timom na Kupu Amerike, a prošlog meseca oborio je rekord legendarnog Brazilca Pelea po broju golova za državni tim.

Pele je na 92 utakmice za Brazil postigao 77 golova. Do cifre od 80 golova mogao bi Mesijev saigrač iz PSŽ-a Nejmar, koji je do sada bio 69 puta strelac za Brazil.

BONUS GALERIJA:

Pogledajte kako izgleda kazahstanska teniserka Jelena Ribakina.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mesi prvi u Južnoj Americi sa 80 golova za reprezentaciju

Izvor: RTS, 11.Okt.2021

Argentinac Lionel Mesi postao je prvi fudbaler sa južnoameričkog kontinenta koji je postigao 80 golova za reprezentaciju. . Napadač Pari Sen Žermena postigao je prvi gol u derbiju južnoameričkih kvalifikacija protiv Urugvaja, u pobedi "gaučosa" od 3:0 i prvi došao...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.