KANGIN SAIGRAČ PROŽIVLJAVA PAKAO: Opljačkali mu kuću i maltretirali porodicu! Policija ih pronašla vezane

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Okt.2021, 16:51

KANGIN SAIGRAČ PROŽIVLJAVA PAKAO: Opljačkali mu kuću i maltretirali porodicu! Policija ih pronašla vezane

Ukraden nakit u vrednosti od 300.000 evra.

Reprezentativac Gabona i bivši član Juventusa Mario Lemina doživeo je sinoć veliku neprijatnost. Naime, naoružani razbojnici opljačkali su njegovu privatnu kuću i maltretirali članove porodice.

Makedonci su napravili najveću senzaciju kvalifikacija za SP pobedivši Nemačku kao gosti. Ako bi večeras (20.45) u Skoplju ponovili taj podvig bili bi na korak od obezbeđivanja baraža. Ali biće im teško - kvota na keca >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je čak 14, iks je 7,00, a dvojka 1,23. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Makedonija - Nemačka.

Sve se dešavalo u Nici, za koju Lemina nastupa od ovog leta. Nepoznate osobe su, uz pretnju vatrenim oružjem upale u kuću, vezale ukućane i tom prilikom ukrale 300.000 evra, nakit i odeću.

Lemina bio odsutan, s obzirom na to da je trenutno sa reprezentacijom Gabona u kojoj mu je saigrač Gelor Kanga.

Podsetimo, tokom karijere vezista je nastupao za Lorijen, Marsej, Juventus, Sautempton, Galatasaraj i Fulam.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

BIVŠI FUDBALER JUVENTUSA PROLAZI KROZ PRAVI PAKAO: Kanginom saigraču maltrelirali porodicu, pa ukrali nakit vredan 300.000 evra!

Izvor: HotSport.rs, 11.Okt.2021

Opljačkali mu kuću dok je on bio sa reprezentacijom. Nekadašnji fudbaler Juventusa i reprezentativac Gabona Mario Lemina saznao je loše vesti dok je bio sa svojim nacionalnim timom. Naime, pljačkaši su upali u njegovu privatnu vilu i tom prilikom maltretirali članove porodice. Ovaj užasan čin...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.