NA SVAKO PITANJE NAŠ ODGOVOR JE ISTI: Vazura ponovo pričao o prodaji Saldanje

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Jan.2024, 20:20

NA SVAKO PITANJE NAŠ ODGOVOR JE ISTI: Vazura ponovo pričao o prodaji Saldanje

Jasan je funkcioner crno-belih.

Generalni direktor Partizana Miloš Vazura govorio je za TV Prva.

Funkcioner crno-belih se na startu dotakao prethodne godine.

- S obzirom da smo sezonu krenuli teško, ispadanjem iz Evrope, na jedan bolan način, od ekipe koja je posle dokazala da je jako dobra. Počeli smo sezonu nerešenim rezultatom, posle smo vezali dosta pobead i na kraju najvažniju pobedu u derbiju. Završili smo kao prvi u jesenjem delu. To je dobro >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i zadovoljni smo - rekao je Vazura.

Ponovo se dotakao eventualne prodaje Mateuša Saldanje.

- Ima par klubova koji zovu, pitaju. Nikakva ponuda nije stigla. Na svako pitanje o Saldanji, naš odgovor je da nije na prodaju. Konkretne cifre i ponude nema. Da li će ih biti? Očekujem. Saldanja neće ići iz Partizana i ostaće ovde sigurno do kraja sezone.

Očekivano je odgovorio generalni direktor na pitanje o omiljenom trenutku prethodne godine.

- Sigurno pobeda u derbiju. Nismo dugo dobili derbi. Zasluženo smo pobedili. Imali smo više energije, igrali smo sa više emocija i to je dalo rezultat. Idemo na zasluženi odmor.

Partizan uskoro kreće sa pripremama za drugi deo sezone.

- Bitno nam je da dobro uradimo prelazni rok. Da transferišemo igrače koje želimo da prodamo. Da dovedemo igrače koje će želeti stručni štab i sportski sektor i nadam se da nastavimo da igramo sa istom energijom, emocijom. Ako nastavimo tako, možemo da se borimo za titulu. Nije lako, ima mnogo utakmica. Pre preseka prvenstva imamo još jedan derbi na Marakani. Voleo bih da pobedimo u tom derbiju i da imamo još jedan derbi na našem stadionu i mislim da to može da bude ključni deo ove sezone.

Sve lične želje su usmerene ka Partizanu.

- Sve želje su vezane za Partizan. Da Partizan bude šampion. Dugo nemamo pehar u Humskoj. Ove godine smo zaslužili da budemo konkurentni za titulu jer su nas svi otpisivali. Na kraju se videlo da to nije istina, da je Partizan veliki klub, brend. Ova sezona će biti jako zanimljiva. Mislim da ćemo vratiti publiku na stadion. Mi i Zvezda smo na bod, mislim da će to vratiti publiku na stadione - zaključio je Vazura.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.