NA OVO SE ČEKALO: Oglasio se Pablo Laso, na pomolu velika odluka (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Apr.2023, 14:39

NA OVO SE ČEKALO: Oglasio se Pablo Laso, na pomolu velika odluka (VIDEO)

Španski trener ima nešto važno da saopšti.

Španski košarkaški trener Pablo Laso oglasio se danas putem društvenih mreža istakavši da će kroz dva dana imati saopštenje za javnost.

Nekadašnji trener Reala će se ovog leta vratiti poslu, a nakon što je Ergin Ataman dogovorio dvogodišnju saradnju sa Panatinaikosom, pretpostavlja se da se ovo saopštenje odnosi na to da će Laso preuzeti Anadolu Efes.

- Zdravo, ja sam Pablo Laso i imam nešto >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da vam saopštim - rekao je španski strateg u videu, uz napomenu da će se 24.04. sve objaviti.

😉 pic.twitter.com/05MipoQhuy

— Pablo Laso (@pablolaso) April 22, 2023

Lasa je želeo i minhenski Bajern, ali to je bila najmanje realna lokacija za njega. Panatinaikos se dugo zanimao, izbor je pao na Atamana koji je, prema izjavama, oduševljen novim izazovom. Stoga, Pablo Laso dolazi u Istanbul, gde je prošle i pretprošle sezone dolazio kao arhi-neprijatelj usled rivalstva koje se kreiralo između Efesa i Reala.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.