NA NJOJ SAMO TANKA ČIPKA: Jestrovićeva žena minijaturnim brusom jedva uspela da obuzda grudi (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Okt.2020, 18:52

NA NJOJ SAMO TANKA ČIPKA: Jestrovićeva žena minijaturnim brusom jedva uspela da obuzda grudi (FOTO)

Napravila opšti haos na Instagramu.

Jedna od sasvim sigurno najzgodnijih žena naših sportista je Mirjana, supruga legendarnog fudbalera Nenada Jestrovića. Pored toga ova pevačica spada u red najzgodnijih i najatraktivnijih dama na domaćoj javnoj sceni, a svojim besprekornim izgledom privlači pažnju gde god da se pojavi.

Pored toga, svakom novom slikom na Instagramu ona bez teksta ostavi mnogobrojne pratioce, a ako se baci pogled na njen profil jasno je i zbog >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << čega joj to uvek polazi za rukom. Sada je na radost muškog dela svoje publike, objavila fotku u malenom crnom, čipkastom brushalteru koji joj je jedva obuzdao grudi. A koliko se ova fotka dopala jasno govori broj lajkova i komentatra.

A post shared by Mirjana Jestrovic (@mimijestro) on Oct 8, 2020 at 4:38am PDT

Postavljanjem komentara potvrđujete da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja i politikom privatnosti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.