NA MILIČIN POGON Srbija se visoko popela na listi svetskih zemalja PO BROJU MEDALJA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Jul.2021, 19:28

NA MILIČIN POGON Srbija se visoko popela na listi svetskih zemalja PO BROJU MEDALJA!

Idemo!

Završen je i četvrti dan na Olimpijskim igrama u Tokiju, tako da se svodi novi bilans medalja.

Srbija je zahvaljujući zlatnoj medalji Milice Mandić u tekvondou došla do treće medalje na najvećem sportskom događaju. Time smo stigli na deobu 16. pozicije sveta zajedno sa Slovenijom, koja kao i naš olimpijski tim ima po jedno od sva tri odličja.

Što se tiče regiona, Srbija je prestigla Hrvatsku, pošto komšije imaju zlato i bronzu, te >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dele 20. poziciju sa Austrijom i Estonijom.

Na samom vrhu je Japan zbog 10 najsjajnijih odličja, a gledajući ukupan zbir je treći po redu. Najviše medalja imaju Amerikanci – 25, ali jedno zlato manje od domaćih takmičara, isto kao i Kina koja ima ukupno 21.

BONUS GALERIJA:

Pogledajte kako izgleda Natalija Ilić, lepša polovina Sergeja Milinkovića-Savića.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.