NA KOMEMORACIJI VLADICE POPOVIĆA BEZ ZVEZDINIH FUDBALERA: Samo se pojavio Terzić, a EVO i zbog čega!

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Avg.2020, 11:05

NA KOMEMORACIJI VLADICE POPOVIĆA BEZ ZVEZDINIH FUDBALERA: Samo se pojavio Terzić, a EVO i zbog čega!

Legendarni trener preminuo u utorak.

Komemoraciji legendarnom treneru i igraču Crvene zvezde Vladimiru Vladici Popoviću prisustvovalo je mnogo eminentnih fudbalskih ličnosti, ali u prostorijama Marakane nije bilo nijednog igrača iz Stankovićeve ekipe.

PSŽ je posle drame protiv Atalante postao prvi polufinalista Lige šampiona, a večeras (21.00), takođe u Lisabonu, za prolaz među četiri najbolja bore se RB Lajpcig i Atletiko Madrid. Kvota na keca >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je 3,60, iks je 3,10, a dvojka 2,20. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za RB Lajpcig - Atletiko Madrid.

- Da nije korona, ovo sve bi bilo puno - rekao je Svetozar Mijailović, predsednik kluba iz Ljutice Bogdana.

Kao što ste i pretpostavili, fudbaleri srpskog šampiona nisu smeli da se pojave među ovoliko ljudi, pošto ih već naredne sedmice očekuje prvo kolo kvalifikacija za Ligu šampiona protiv Europe iz Gibraltara, pa se ne sme rizikovati sa zarazom Covida-19.

Na samom kraju, kada je skoro sve završeno, u svečanoj sali se pojavio Zvezdan Terzić, kako bi nakratko odao počast Popoviću, jer je i on stalno u kontaktu sa fudbalerima.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.