Muslin: Tošić pozitivna, Fejsa teža situacija

Izvor: B92, 02.Nov.2016, 15:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Muslin: Tošić pozitivna, Fejsa teža situacija

Selektor Slavoljub Muslin za sada neće upućivati naknadne pozive fudbalerima nakon povreda Duška Tošića i Ljubomira Fejse.

Tošić je povredio koleno u prvom poluvremenu duela njegovog Bešiktaša i Napolija utorak uveče u Ligi šampiona, a situacija trenutno nije ozbiljan.

S druge strane, mnogo veća neizvesnost je za stanje Fejse koji je doživeo nezgodnu povredu skočnog zgloba posle uklizavanja đonom igrača Dinama iz Kijeva, u pobedi njegove Benfike takođe >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u LŠ.

"Pričao sam sa Duškom Tošićem. Čini se da je situacija u njegovom slučaju pozitivna. Čekamo dodatne izveštaje, nadamo se da će biti spreman za okupljanje. Sve ide u tom smeru. Što se tiče Ljubomira Fejse i dalje nemamo detaljan uvid u težinu njegove povrede, zbog dodatnih lekarskih pregleda. U ovom trenutku , utisak je da je situacija teža nego kod Tošića. Uglavnom, na spisku za predstojeće mečeve imamo 26 igrača i za sada neće biti naknadnih poziva", rekao je selektor Muslin.

Srbija gostuje Velsu u Kardifu 12. novembra, u četvrtom kolu Grupe D kvalifikacija za Svetsko prvenstvo 2018. "Orlovi" dele prvu poziciju sa Irskom sa po sedam bodova, dva više od Velšana.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.