Murinjo vs Gvardiola tek 10. septembra

Izvor: N1 televizija, 25.Jul.2016, 10:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Murinjo vs Gvardiola tek 10. septembra

Otkazan je prijateljski duel Mančester Junajteda i Sitija zbog nevremena u Pekingu.

Gradski rivali trebalo je da se sastanu u ponedeljak u prestonici Kine u okviru Međunarodnog kupa šampiona.

Međutim, loši uslovi su primorali organizatora da otkaže duel koji je trebalo da obeleži novi okršaj dvojice velikih rivala iz Primere, Žozea Murinja i Pepa Gvardiole.

Navijači će na ovu >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << poslasticu morati da čekaju do 10. septembra kada će Junajted ugostiti Siti u Premijer ligi.

"Crveni đavoli" će u među vremenu igrati prijateljske mečeve sa Galatasarajem 30. jula, Evertonom 3. avususta, te Komjuniti šild sa Lesterom 7.

S druge strane, Siti će 28. jula igrati sa Borusijom Dortmund, koja je pre nekoliko dana razbila Junajted 4:1, a potom sa Arsenalom 7. avgusta.

Siti na startu PL dočekuje Sanderlend 13. avgusta, dok Junajted dan kasnije gostuje Bornmutu.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.