Murinjo našao alibi: Siti ima sve igrače, mi bez osmorice! Teren je loš, rezultat manje važan od zdravlja

Izvor: MozzartSport.com, 24.Jul.2016, 19:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Murinjo našao alibi: Siti ima sve igrače, mi bez osmorice! Teren je loš, rezultat manje važan od zdravlja

"Jedini cilj koji imam je da dovedem sve igrače zdrave kući", kaže Posebni

Pripremni mečevi su u toku, počeo je i Internacionalni kup šampiona, a u ponedeljak ćemo imati priliku da gledamo pravu poslasticu - sudar Mančester Junajteda i Mančester Sitija koje će sa klupa predvoditi dva trenera koja imaju veliku prošlost. Žoze Murinjo i Pep Gvardiola.

Gospodin Posebni >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << se već obratio javnosti i već našao neke stvari koje mu ne odgovaraju.

"Mislim da Peking nije dobro mesto za igranje ovog meča zato što je trava u jako lošem stanju. Najvažnije mi je zdravlje mojih igrača, a ne rezultati u predsezoni. Siti ima sve igrače na raspolaganju, a mi šest, sedam ili osam igrača na odmoru posle Evropskog prvenstva. Želim da se vratim u Mančester i treniram sa svim igračima na raspolaganju", rekao je Murinjo.

MOZZART KVOTE ZA OVAJ MEČ

Junajted je u prvom meču na ovom turniru poražen od Borusije Dortmund s 1:4. Sigurno da uprkos tvrdnjama Murinjo nikako ne želi negativan rezultat protiv gradskog rivala.

(FOTO: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ostadosmo bez spektakla: Otkazan duel Junajteda i Sitija

Izvor: MozzartSport.com, 25.Jul.2016, 09:06

Razlog - loši vremenski uslovi..Kako stvari stoje, ostaćemo uskraćeni za sudar Mančester Junajteda i Mančester Sitija u Pekingu u okviru Internacionalnog kupa šampiona. Kako stoji na zvaničnom Tviter profilu Crvenih đavola, meć je otkazan zbog loših vremenskih uslova, tačnije jake kiše koja...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.