Murinjo uči nemački i čeka mig Bajerna

Izvor: B92, 12.Feb.2024, 14:43

Murinjo uči nemački i čeka "mig" Bajerna

Bajern Minhen je doživeo debakl od Bajer Leverkuzena i sada je na pet bodova zaostatka, te je sve izvesnije da će ostati bez titule prvi put posle decenije.

Logično, uveliko se priča o smeni trenera Tomasa Tuhela, za koga se priča da je samo pitanje dana kada će postati bivši.

Ujedno se spekuliše i o imenima naslednika, a potpuno neočekivano je iskočilo ime i prezime Žoze Murinja.

Portugalac je trenutno bez angažmana od kako je dobio otkaz u Romi >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << pre nešto manje od mesec dana.

Iako na stolu ima ponude iz Saudijske Arabije, mediji prenose da Murinjo čeka poziv iz Bavarske.

"Počeo je da uči nemački. I ranije je flertovao sa čelnicima. Bio bi spreman", rekao je Kristijan Falk, "Bildov" insajder za Bajern u programu TV "Velt".

Inače, Murinjo je 2018. godine imao izjavu, u svom stilu, kojom je tada indirektno nagovestio da postoji "flert" sa Bajernom.

"Mogao sam da budem u drugoj državi, da imam titulu u džepu u ligi koju osvojite pre nego što i počne", rekao je Murinjo 2018. tada.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

TEŠKA SRCA MATEUS NAJAVIO: Bajer će biti šampion Nemačke

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Feb.2024

Bajern nije imao nikakve šanse...Nekadašnji nemački fudbalski reprezentativac Lotar Mateus izjavio je da će Bajer iz Leverkuzena da osvoji šampionsku titulu u Bundesligi. Leverkuzen je pre dva dana na svom terenu pobedio Bajern 3:0 u 21. kolu Bundeslige. Klub iz Leverkuzena je trenutno prvi na...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.