Murinjo se svađao sa navijačima Barselone, prijatelji ga sprečili da se potuče!

Izvor: Blic, 09.Jul.2012, 18:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Murinjo se svađao sa navijačima Barselone, prijatelji ga sprečili da se potuče!

Trener madridskog Reala Žoze Murinjo verbalno se sukobio na avionskom letu od Majamija do Lisabona sa jednim bračnim parom koji navija za Barselonu.

Kako navode pojedini španski mediji, žena je prilikom ulaska u avion u Majamiju videla da se ukrcao i Murinjo i dobacila "Napred Barsa".

Portugalski stručnjak nije reagovao na to, možda zato što nije čuo, ali to nije bio slučaj sa njegovom suprugom.

"Verovatno je Murinjova supruga doprinela ovom incidentu, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << pošto mu je prenela šta sam ja rekla. Kada smo se iskrcali, Murinjo nas je sačekao na aerodromu, izvređao nas i izrekao nekoliko pretnji", rekla je španskom listu "Sport" izvesna Ana koja nije želela da otkrije svoje prezime.

U jednom trenutku, prema njenim rečima, pretilo je da dođe do fizičkog incidenta između njenog supruga i Murinja.

"Na kraju su Murinja odvukli u stranu njegovi prijatelji, ali on je nastavio da me psuje. Sva sam se tresla koliko je neprijatan", dodala je ona.

Ksavijer i Ana, čiji je povik "napred Barsa" sve i započeo, istakli su da je njihov "medeni mesec bio savršen - sve dok nisu sreli trenera Reala".

"Najgore je što se sve desilo pred Murinjova dva sina, koji su sve videli", dodala je Ana.

Povezane vesti: Murinjo: Gvardioli želim da uživa, Vilanovi neću poželeti sreću Gvardiola: Ne odlazim zbog Murinja, već zbog umora od tolikih pobeda Murinjova poruka igračima posle Nou Kampa: Šta slavite? Ništa nismo osvojili Murinjo: U Ligi šampiona Barselona nije favorit, već super favorit Murinjov portparol: Dani Alveš je magarac sa malim ušima i naočarima

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Murinjo se umalo pobio sa navijačima Barse

Izvor: Kurir, 09.Jul.2012

Trener madridskog Reala verbalno se sukobio na avionskom letu od Majamija do Lisabona sa bračnim parom koji navija za Barselonu..Trener madridskog Reala Žoze Murinjo verbalno se sukobio na avionskom letu od Majamija do Lisabona sa bračnim parom koji navija za Barselonu. Kako navode pojedini španski...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.