Murinjo saopštio i dobre i loše vesti za Junajted

Izvor: Sportske.net, 30.Apr.2017, 16:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Murinjo saopštio i dobre i loše vesti za Junajted

Trener fudbalera Mančester junajteda Žoze Murinjo rekao je danas da će se napadač Pol Pogba vratiti u ekipu za prvu polufinalnu utakmicu Lige Evropa protiv Selte u Vigu.

Francuski fudbaler je povredio mišić prošle nedelje, tokom utakmice s Barnlijem u Premijer ligi. On je propustio utakmice protiv gradskog rivala Sitija i Svonsija u prvenstvu.

"Mislim da će Pol biti spreman za našu narednu utakmicu. Učinićemo sve", rekao je Murinjo.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<
Murinjo ima mnogo problema s povređenim igračima, a sezonu je zbog povrede kolena završio Zlatan Ibrahimović. U timu neće biti ni Markosa Roha, Krisa Smolinga i Fila Džonsa, a od danas su van stroja još i Erik Baji i Luk Šo.

''Ne mogu da kažem mnogo u ovom trenutku. Ali, izlazak sa terena u 10. minutu govori mi da je u pitanju ozbiljna povreda Šoa. Raduje nas povratak Mate, zahvalan sam zbog toga'', rekao je Murinjo.

Mančester junajted će prvu polufinalnu utakmicu Lige Evropa igrati protiv Selte u Vigu u četvrtak 4. maja od 21.05. Dan ranije fudbaleri Ajaksa će na svom terenu u Amsterdamu igrati protiv Liona, od 18.45.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Murinjo: Igramo previše utakmica, ovo nije humano

Izvor: B92, 30.Apr.2017

Menadžer Mančester junajteda Žoze Murinjo nije zadovoljan osvojenim bodom protiv Svonsija, ali nema šta da zameri ekipi, pošto su odigrali previše mečeva. "Mislim da bod nije dobar, ali moji igrači su dali sve što su mogli. Ako bi neko hteo da analizira utakmicu van konteksta, sigurno bi mogao...

Nastavak na B92...

I Junajted stao u red, engleski velikani žele Jokanovo čudo od deteta!

Izvor: Sportske.net, 01.Maj.2017, 13:04

Ekipa našeg Slaviše Jokanovića glavni je hit u Čempionšipu, ali ne samo zbog sjajne igre i plasmana u plej of...Kako prenosi Dejli Miror, Fulamovo čudo od deteta - Rajan Sesenjon nalazi se na meti Mančester junajteda...Prema ovom izvoru, Žoze Murinjo je spreman da preotme sjajnog 17-godišnjeg...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.