Murinjo o odlasku Matića: Iznenadio nas je, neka on kaže nešto

Izvor: B92, 19.Avg.2023, 16:59

Murinjo o odlasku Matića: Iznenadio nas je, neka on kaže nešto

Trener Rome Žoze Murinjo nije bio zadovoljan načinom na koji je Nemanja Matić napustio taj klup i prešao u francuski Ren.

Srpski vezista je bio jedan od ključnih igrača ekipe portugalskog stručnjaka sa kojim je prethodno sarađivao u Čelsiju i Mančester junajtedu.

Međutim, ovog leta je odlučio da je vreme za promenu.

'"Mislim da je Nemanja taj koji treba nešto da kaže na ovu temu ako želi. Nakon što sam čuo što je rekao direktor Rena, mislim >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da je sva priča završena. Saznao sam da su pregovarali više od mesec dana. Više nemam šta da kažem na tu temu'", rekao je Murinjo.

Kako kaže, tome se nisu nadali, ali su uspeli da pronađu ekspresna rešenja.

'"Matićev odlazak je nešto što nismo očekivali, što nas je iznenadilo, ali Roma je imala ekspresan i fantastičan odgovor. Matić je prošle sezone odigrao oko 50 utakmica, odličan je igrač i bio je važan za Romu. Problem je kad neki igrač ode bez da mu se pronašla zamena. Stigla su nam dva igrača, koji još nisu u potpunosti spremni, ali mi smo zadovoljni i biće nam od velike pomoći'", zaključio je Murinjo.

Podsetimo, Roma je u međuvremenu dovela Renata Sančesa i povratnika Leandra Paredesa, obojicu iz PSŽ-a.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

GDE JE ZAPELO? Posle odlaska Matića, oglasio se Murinjo - "On je taj koji mora da kaže razloge"

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Avg.2023

Nije očekivao odlazak Srbina...Trener fudbalera Rome Žoze Murinjo rekao je da je Nemanja Matić taj koji bi trebalo da kaže razloge za odlazak iz rimskog kluba...Na konferenciji za medije pred meč Roma - Salernitana italijanski novinari su pitali portugalskog stručnjaka zbog čega je Matić otišao...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.