Nova vest
Fudbal

Subota, 19.08.2023.

16:58

Murinjo o odlasku Matića: Iznenadio nas je, neka on kaže nešto

Trener Rome Žoze Murinjo nije bio zadovoljan načinom na koji je Nemanja Matić napustio taj klup i prešao u francuski Ren.

Izvor:

Autor:

Murinjo o odlasku Matića: Iznenadio nas je, neka on kaže nešto
Foto: Profimedia

Srpski vezista je bio jedan od ključnih igrača ekipe portugalskog stručnjaka sa kojim je prethodno sarađivao u Čelsiju i Mančester junajtedu.

Međutim, ovog leta je odlučio da je vreme za promenu.

'"Mislim da je Nemanja taj koji treba nešto da kaže na ovu temu ako želi. Nakon što sam čuo što je rekao direktor Rena, mislim da je sva priča završena. Saznao sam da su pregovarali više od mesec dana. Više nemam šta da kažem na tu temu'", rekao je Murinjo.

Kako kaže, tome se nisu nadali, ali su uspeli da pronađu ekspresna rešenja.

'"Matićev odlazak je nešto što nismo očekivali, što nas je iznenadilo, ali Roma je imala ekspresan i fantastičan odgovor. Matić je prošle sezone odigrao oko 50 utakmica, odličan je igrač i bio je važan za Romu. Problem je kad neki igrač ode bez da mu se pronašla zamena. Stigla su nam dva igrača, koji još nisu u potpunosti spremni, ali mi smo zadovoljni i biće nam od velike pomoći'", zaključio je Murinjo.

Podsetimo, Roma je u međuvremenu dovela Renata Sančesa i povratnika Leandra Paredesa, obojicu iz PSŽ-a.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu