Murinjo bio pred ponorom, spasao ga Sančes u 90!

Izvor: N1 televizija, 06.Okt.2018, 20:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Murinjo bio pred ponorom, spasao ga Sančes u 90!

Fudbaleri Mančester Junajteda pobedili su Njukasl na Old Trafordu u osmom kolu Premijer lige, posle velikog preokreta, rezultatom 3:2.

Trijumf Đavolima doneo je Aleksis Sančes golom u 90. minutu!

Prethodno su Kenedi u sedmom i Jošinori Muto u 10. doneli dvostruku prednost Svrakama, da bi, pre Sančesa, golove za Junajted dali Huan Mata u 70, Entoni Marsijal u 76.

Svrake su odlično otvorile meč na Old trafordu, ili, bolje rečeno, defanziva Junajteda >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << je još jednom pokazala koliko loša može da bude.

Kao posledica svega već u uvodnim trenucima viđen je i prvi gol u mreži Davida de Hee. Ajose Peres je poslao loptu kroz sredinu, između tri igrača Junajteda, ka Kenediju, ovaj prevario Ešlija Janga i sa petnaestak metara poslao je u dalji ugao.

Murinjo je u neverici posmatrao reakciju svojih igrača...

Samo tri minuta kasnije novi šok za Portugalca i pristalice domaćih. Džondžo Šelvi je centarirao u srce šesnaesterca Junajteda, tamo se našao Muto i posle okreta zatresao mrežu pored nepomičnog Janga i nemoćnog De Hee.

Murinjo je ubrzo posegnuo za radikalnom promenom, već u 19. minutu umesto Erika Bajia na teren poslao Huana Matu, i u nastavku utakmice zaigrao u sistemu sa tri pozadi. Ispostavilo se to kao dobar potez. U međuvremenu, na poluvremenu je Maruan Felaini zamenio Skota Mektomineja, a nešto kasnije u igru je ušao i Aleksis Sančes.

Nedugo zatim, domaći tim je bolju igru krunisao prvim golom, kad je Mata iz slobodnog udarca smanjio zaostatak, da bi nekoliko trenutaka kasnije Marsijal poravnao na 2:2. Bio je to gol posle sjajne kombinacije sa Polom Pogbom, koji mu je maestralno ostavio loptu petom. Do kraja meča, Đavoli su svim silama krenuli po preokret

Do njega su na kraju uspeli da dođu preko Sančesa u 90. minutu - Ešli Jang je centrirao sa desne strane, a Čileanac nadvisio sve na pet metara i glavom doneo velika tri boda Junajtedu. Bio je to prvi pogodak Sančesa ove sezone, kojim je vrlo verovatno sačuvao Murinja na klupi.

Klub sa Old Traforda sada ima 13 bodova i zauzima osmo mesto na tabeli. Njukasl je ostao na dva i trenutno je 19.

Pogledajte rezultate i tabelu Premijer lige.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Murinjo o svemu: Kiši, Bregzitu, zlu, pištolju i Milanu

Izvor: N1 televizija, 06.Okt.2018

Menadžer Mančester Junajteda Žoze Murinjo bio je veoma inspirativan posle velikog preokreta njegovog tima i pobede nad Njukaslom (3:2), u osmom kolu Premijer lige...Crveni đavoli su posle 10 minuta imali zaostatak od dva gola, ali su u drugom poluvremenu uspeli da se uzdignu i dođu do važnih bodova..."Sećam...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.