Murinjo, Kristijano Ronaldo i Drogba ishvalili mladog Lukakua (VIDEO)

Izvor: DupliPas.com, 17.Jan.2011, 13:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Murinjo, Kristijano Ronaldo i Drogba ishvalili mladog Lukakua (VIDEO)

Romelu Lukaku je već neko vreme poznat široj fudbalskoj javnosti, iako mu je tek 17 godina. Stalno se dovodi u vezu sa najveći evropskim klubovima i čini se da je pitanje samo u kom velikanu će ovaj tinejdžer uskoro zaigrati.
Romelu je nedavno izjavio da mu najviše odgovara engleski stil fudbala, a mnogi ga vide kao naslednika Drogbe u Čelziju. Evo šta kažu najveći o Romelu.
'Tačno je da želimo Lukakua, ali on ima jako pametnog oca koji želi da Romelu ostane još neko vreme >> Pročitaj celu vest na sajtu DupliPas.com << u Anderlehtu. Voleo bih kada bi svi očevi tako razmišljali,' izjavio je trener Reala Murinjo.
'Osećam se veoma ponosno što se klub poput Reala i trener poput Murinja interesuju za mog sina. Ipak, Romelu prvo mora da završi studije, pa onda da misli o daljoj karijeri,' izjavio je 'pametni tata' Rodžer Lukaku, koji je svojevremeno bio reprezentativac Zaira.
Kristijano Ronaldo je takođe iskoristio priliku da pohvali ovog momka: 'Jako sam radoznao da vidim gde će Lukaku završiti na kraju sezone. Očigledno poseduje ogroman potencijal, ali mora da nastavi da radi još jače nego do sada.'
Didije Drogba je priznao da je izvršio pritisak na mladog Belgijanca da izabere Čelzi za nastavak karijere :'Priznajem da sam ga pozvao, dobio sam njegov broj od Vinsenta Kompanija. Rekao sam mu da bi trebalo da potpiše za Čelzi.'
Odavno neko nije dobio pohvale od ovoliko istaknutih fudbalskih imena. Pogledajte zašto

Nastavak na DupliPas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DupliPas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DupliPas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.