Murinjo: Evo, dao sam šansu Marsijalu

Izvor: B92, 29.Sep.2018, 15:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Murinjo: Evo, dao sam šansu Marsijalu

Menadžer Mančester junajteda Žoze Murinjo prvi komentar posle novog poraza dao je o svom izboru tima.

Junajted je izgbio od Vest Hema 3:1 u Londonu što je treći neuspeh "Đavola" u prvih sedam kola i najgori start Premijer lige u poslednjih skoro 30 godina.

Murinjo je pre nekoliko dana oduzeo kapitensku traku Polu Pogbi, koji se ipak našao u startnoj postavi na >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Olimpijskom stadionu, uprkos brojnim medijskim natpisima o svađi sa Portugalcem.

Međutim, među 18 igrača koji su bili u protokolu za meč nije se našao Aleksis Sančes, veliko pojačanje iz prošlog januara, koji je pre nekoliko dana presedeo na klupi poraz od Derbija u Liga kupu.

"Mesecima i mesecima su mi tražili da pružim šansu Antoniju Marsijalu ispred Aleksisa Sančesa. Odlučio sam da mu je sad dam", kratko je prokomentarisao Murinjo.
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mančester junajted je već krenuo u pregovore sa novim trenerom! (video)

Izvor: Sportske.net, 29.Sep.2018

Potenciraju to u emisijama jedne televizije u Engleskoj...Televizija "beIN SPORTS" danas je objavila da je Mančester junajted već u pregovorima sa novim trenerom i da bi to mogao da bude Zinedin Zidan...Pisali smo vam o tome da je Murinjo u velikoj opasnosti, posebno nakon današnjeg poraza od Vest...

Nastavak na Sportske.net...

Murinjova tri izgovora za poraz: Ofsajd, nesreća i faul

Izvor: MozzartSport.com, 29.Sep.2018

Mančester Junajted se obrukao u Londonu protiv Vest Hema (1:3), a Žoze Murinjo ima tri izgovora za poraz od Čekićara - Zabaleta je bio u ofsajdu kod prvog gola, nesrećno je primljen autogol za 2:0 i bio je navodno faul nad Rašfordom kod trećeg pogotka rivala. "Vratili smo se u meč, pokazali karakter,...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.